Laku Noć

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Laku noc, drugari. Idem da spavam, bole me noge, ceo dan sam bila na nogama. A ti Blacki lepo sanjaj :angel:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
oh, hvala ti sunasce moje milo ... evo, da lepse zaspis:give_rose: i :air_kiss:. lepo spavkaj i sanjaj slatke snovice ...yes3

Dodato posle 2 Sati 8 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Laku noc zelim mom sunascetu, crnkici, blackblondici i svima koji me znaju ...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Laku noc svima sa foruma koje volim(znaju oni ko su) i onim koji su mi manje dragi...laku noc slatki snovi svima...:give_rose:
I laku noc mom dragom koji nije tu:(

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Laku noc Cecili mojoj blesavoj nasmijala me i oraspolozila i sad mogu spavat'...:air_kiss:
I laku noc svim forumasima i onom malom sto se zeni a ne zna da se zeni...i njegovoj dragojwink3
i eto svima,svima,svima...laku noc i puuuuuuuuno "kisova" za sve:air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss::air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
laku noc macka mi se rasirila u krevetu i bas je briga,odoh da zauzmem bar to malo mestasce sto mi je ostavila ,inace ako budem cekala jos malo nece mi ostati ni to onda cu morati u drugu sobu leci a tamo bas i nije udoban krevet :vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
laku noc svima..najvise onima koji su me danas lepo zabavili..hvala drustvance..laku noc..:)

Natrag