kvantomer blog

Učlanjen(a)
06.11.2014
Poruka
1
Pozdrav,

zanima me da li ima zainteresovanih da podijelimo mjesečnu pretplatu (60e) za kvantomer.blogspot.com?

Odmah da kažem: nisam neki klinac koji nasjeda na jeftine prevare tipa "Dojave 100%", "sigurica", prolaznost tiketa 70% sa kvotom 4+... pa sad hoću nekog da podijeli samnom moju glupost.

Kladim se pametno i imam vrlo disciplinovan odnos prema kladjenju. Vrlo rijetko pratim tipstere, jer imam stroge uslove koje tipster treba da ispuni. Gorepomenuti tipster/i ima sve što po mom mišljenju treba da bi bilo isplativo pratiti ga ozbiljnije.

Ukratko ću objasniti koji su razlozi da se odlučim probati sa njima i zašto želim da podijelim pretplatu. Analizirao sam njihovu statistiku (vjerujem da je vjerodostojna) i otprilike u prosjeku imaju 8-8,5 unita mjesečno (flat ulog-iako je tamo dat u rasponu 1100-1400 kuna), a najslabiji mjesec imali su oko 2,5 unita. Dalje, najduži niz/ovi gubitnih tiketa su 3. Iz ovoga se zaključuje da najmanji bankroll za praćenje treba da bude 60e (pretplata)+ najmanje 4 uloga (ja bih išao 5-6).
E, sad, ako uzmem neki mali ulog (10e npr) i ostvarim 8 unita=80e profita, 60e odlazi na pretplatu tako da je 20e profita. Za sledeći mjesec banka je 20e+50-60e (početna banka), a ulog 70e/5=14e. Odavde se vidi da bi početni ulog trebao biti najmanje 20e, jer pretplata na malim ulozima uzima veliki dio, a da ne govorim ako se desi mjesec sa manjim profitom (2-3 unita) ili čak minusom.

Kada bi nas bilo 6 da podijelimo pretplatu, ovaj gornji scenario bi izgledao ovako: 80e profita-10e pretplata + 50-60e (početna banka)=120-130e. Ulog za sledeći mjesec je 120e/5=25.

Puno je pogodnosti za podjelu pretplate: umanjen rizik od lošeg mjeseca/varijacije, moguće početi sa manjim ulozima (ko ima strpljenja može početi i sa 5e ulog, u slučaju 7-8u opet je u plusu).. Uopšte odnos uloženog i mogućeg povrata je velik ovakvom metodom.

Zainteresovani neka se jave na bojas77@hotmail.com ili ovdje.
Ovaj mjesec je već počeo, tako da je plan da se krene od sledećeg mjeseca.
Uplata se vrši preko Moneybookers-a.

Edit: Javio mi se momak, koji ima već plaćenu pretplatu, pa sam sa njim uplatio po pola za ovaj mjesec. Ako ima još neko da je zainteresovan za ovaj mjesec da se uključi neka se javi na mail. Sledeći listić je najavljen u subotu. U razgovoru sa njim sam se dogovorio da bi valjalo da nas ne bude više od 4, da se ne bi previše raširilo, što može dovesti do pada kvota.

Za sledeći mjesec vrijedi isto, javljajte se ko je zainteresovan.
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top