Član
- Učlanjen(a)
- 25.08.2012
- Poruka
- 97
Pozdrav svima,hteo sam da pitam da li bi se isplatila kupovina nekog racunara konfiguracije: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz,6mb kesa,1333FSB,Socket 775,DDR2 1GB,Integrisana graficka 512MB + 2 x Pci Express Slota i bez HDD-a za 55 evra.Ja bi dodao jos HDD i grafu kasnije i rama to mogu da nabavim lako.Kompjuter mi treba iskljucivo za internet,multimediju (slike,muzika,filmovi) i poneki programi koji nisu zahtevni.Takodje da kazem da je ovo kuciste
HP DC7900 Core 2 Duo E8400 to je ono uze kuciste pa da li bi u njega uopste mogla stati nekakva graficka?Trenutno imam Pentium 4 i dosta je slab a da ga doradim to je skuplje nego doraditi maticnu DDR 3?Sta vi mislite o odnosu cene i onoga sto dobijam da li bi me sluzio ovakav racunar?Hvala!
HP DC7900 Core 2 Duo E8400 to je ono uze kuciste pa da li bi u njega uopste mogla stati nekakva graficka?Trenutno imam Pentium 4 i dosta je slab a da ga doradim to je skuplje nego doraditi maticnu DDR 3?Sta vi mislite o odnosu cene i onoga sto dobijam da li bi me sluzio ovakav racunar?Hvala!