Kupio joj 55 hiljada haljina za 56 godina braka

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.982
Kupio joj 55 hiljada haljina za 56 godina braka

Sedamdesetosmogodišnji Pol i sedamdesetšestogodišnja Meri u braku su već 56 godina, tokom kojih je on svojoj suprugi darovao čak 55 hiljada haljina!

1.jpg

Pol je želeo da njegova Margot ima uvek novu haljinu kada bi pošli na igranke. Ta želja je dovela do toga da Margot danas ima pravu kolekciju od 55 hiljada haljina.

Ipak zbog lošeg zdravstvenog stanja supružnika, haljine koje zauzimaju prostor šest velikih kontejnera sada su stavljene na prodaju.

Kako Pol kaže njemu i supruzi je ples promenio život nakon što su se zaljubili.

"Margot je ljubav mog života i ostala je do dana današnjeg. Krenuo sam za njom u Sjedinjene Američke Države i pored toga što se moja porodica protivila. Živeli smo na raznim mestima dok se nismo skućili u Los Anđelesu. Kolekcija haljina je stalno rasla pa sam tražio prostrana imanja. Uvek sam kupovao Margot haljine, gde god da sam išao“, rekao je Pol.

2.jpg

Pol objašnjava kako je došlo do cifre od 55 hiljada haljina.

"Voleo sam da je gledam kako igra i skupljao sam haljine za nju. Bio sam fasciniran haljinama iz pedesetih, jer su odisale neverovatnom ženstvenošću. Svake nedelje smo išli na igranku i ja sam želeo da Margot uvek ima drugu haljinu“

Ipak, 55 hiljada haljina ni sama Margot nije stigla da ponese. Polova opsesija je otišla predaleko pa je kupovao haljine pre posla, tokom posla i kasnije a često je obilazio rasprodaje, te je tako znao da kupi 30 haljina dnevno.

3.jpg

Dvoje dece, 56 godina braka i 55 hiljada haljina kasnije ovaj par je došao do tačke kada mora da počne da rasprodaje svoju kolekciju, naravno ne celu.

„Kada sam kupovao haljine nisam ni gledao da li su firmirane, da bi se ispostavilo da imam kolekcionarske primerke haljina Oskara de la Rente i Vere Vang“, zaključio je Pol.

Izvor: B92/Super žena
 
Učlanjen(a)
15.10.2018
Poruka
217
Ipak sam sigurna da je bilo dana kada je dotična dama stajala ispred ormara i izvlačila onu našu čuvenu rečenicu: " Ja nemam šta da obučem !!?" :roll::roll:
 
Natrag
Top