- Učlanjen(a)
- 27.01.2021
- Poruka
- 21
zasto uoptse upgrade-as ram ?u krajnjem slucaju ako ne bi mogao da nabavim istu da li znas da li bi mogao recimo da izvadim ove Silicion Power i kupim Kingston ili neku drugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zasto uoptse upgrade-as ram ?u krajnjem slucaju ako ne bi mogao da nabavim istu da li znas da li bi mogao recimo da izvadim ove Silicion Power i kupim Kingston ili neku drugu
Aha, dobro. Pa eto kad bi kupovao nove samo gledas da su 1600 Mhz i dvije po 8 GB.. To bi ti bilo najbolje.treba mi za poso koji radim
da li bi mogo da ne kupujem dve nego samo jednu ili moram da kupim u paru dve od po 8 gigaAha, dobro. Pa eto kad bi kupovao nove samo gledas da su 1600 Mhz i dvije po 8 GB.. To bi ti bilo najbolje.
E vidis tu treba da obratis paznju na napajanje, da li imas potrebne kablove ako joj treba dodatni prikljucak osim pci express.zaboravio sam da kazem da bi i graficku menjao ili kupio za bolju koju trenutno imam napr. iz serije GTX 9
Pogledajte prilog 142357
Ne moras, bitno je samo da su isti Mhz.da li bi mogo da ne kupujem dve nego samo jednu ili moram da kupim u paru dve od po 8 giga