Krivotvorena crkvena povijest - Protestantski mitovi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa tvoja nekultura je odraz tvoje bezbožnosti.
A iz toga proizilaze sve negativnosti koje ovde činiš.

Ko može verovati takvom neobraćenom čoveku.

Možeš me i Beelzebulom nazvati, ali ja ću istinu nastaviti braniti i sotonske laži i lažove razotkrivati. Isus me ohrabruje - Ako su domaćina Beelzebulom nazvali, koliko će više njegove ukućane?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Možeš me i Beelzebulom nazvati, ali ja ću istinu nastaviti braniti i sotonske laži i lažove razotkrivati. Isus me ohrabruje - Ako su domaćina Beelzebulom nazvali, koliko će više njegove ukućane?

Samo je problem u tome 'što je Isus iznosio jevanđelje.

A od tebe jevanđelja ni za lek.

Tako da tebe ne ohrabruje Isus.
Već te nadahnjuje sotona da ovde širiš laži, i da napadaš svoje verske neistomišljenike, pišući gluposti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nema nikakve sumnje da su izmišljene priče iz Drugog svjetskog rata, postale dio političke i crkvene propagande, u raspirivanju ratova 90 tih.

Koje i kakve su mogućnosti suprotsaviti se ovome i, ako je ikako moguće, učiniti da nitko više nikada lažju zatrovan 'uzme nož i krene'. Što učiniti da se kod ljudi ovakva silna energija oslobađa istinom?

Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
108
Koje i kakve su mogućnosti suprotsaviti se ovome i, ako je ikako moguće, učiniti da nitko više nikada lažju zatrovan 'uzme nož i krene'. Što učiniti da se kod ljudi ovakva silna energija oslobađa istinom?
Izmijeniti sistem obrazovanja, nastavne planove i programe, a jednu crkvenu organizaciju staviti pod bezbjednosnu obradu, a onda je proglasiti političko - terorističkom organizacijom i zabraniti njen rad.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Izmijeniti sistem obrazovanja, nastavne planove i programe, a jednu crkvenu organizaciju staviti pod bezbjednosnu obradu, a onda je proglasiti političko - terorističkom organizacijom i zabraniti njen rad.

Igor Vukić je sin Srbina, čiji je otac bio jedno od "kozaračke djece". Nakon dva i pol desetljeća istraživanja logora Jasenovac, Igor Vukić je napisao nekoliko knjiga, a moguće ga je vidjeti i čuti kao gosta kod nekoliko novinara i na nekoliko portala. Evo jednog isječka iz jednog takvog gostovanja Igora Vukića.

Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
108
Igor Vukić je sin Srbina, čiji je otac bio jedno od "kozaračke djece". Nakon dva i pol desetljeća istraživanja logora Jasenovac, Igor Vukić je napisao nekoliko knjiga, a moguće ga je vidjeti i čuti kao gosta kod nekoliko novinara i na nekoliko portala. Evo jednog isječka iz jednog takvog gostovanja Igora Vukića.

Sta zelis reci?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Papir trpi svašta.
Zato se ponekad koristi za brisanje zadnjice posle velike nužde.

Mislim konkretno na ono što iznosi Stvarnoslap, i ostali revizionisti istorije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Papir trpi svašta.
Zato se ponekad koristi za brisanje zadnjice posle velike nužde.

Mislim konkretno na ono što iznosi Stvarnoslap, i ostali revizionisti istorije.

Ovim jeftinim pamfletima možeš gu*zicu obrisati, a da bi opovrgnuo moje dokaze i tvrdnje moraš imati kontraargumente. A nemaš ih, jer ne postoje.

Natrag