Kristijan Golubovic

Član
Učlanjen(a)
01.06.2009
Poruka
109
Kod:
http://www.alo.rs/vesti/16868/Kristijan_ne_sme_da_kida_usii
Aleksandar Kristijan Golubovic pocinje sa Ultimate Fight-om i to 17.7.2009 u BGD Areni,.....Dali neko zna dal ce biti prenosa na nekom kanalu???
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Dokle vise ????????? Inace sam morao nedelju dana da gledam fotku na kojoj svira klavir samo zato sto je to nekome bilo smesno.
I ja se iskreno nadam da ce da mu spljeskaju njonju.
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Kristijan se bije sa Sarkozijem!

Jedini preživeli iz dokumentarca „Vidimo se u čitulji“ biće zvezda večeri ultimat fajt spektakla 28. novembra u Splitu. Njegov protivnik biće Mađar istog prezimena poput francuskog predsednika

Thumb_kristijangolubovic01.jpg


Kristijan Golubović će biti zvezda večeri ultimat-fajt spektakla u Splitu, boriće se sa Sarkozijem!
Kontroverzni Aleksandar - Kristijan Golubović će 28. novembra u Gripama imati meč protiv mađarskog borca Alberta Sarkozija, a organizator „Pro milenijum fajting čelendž“ za momka s vrelog beogradskog asfalta ima velike planove. Kristijan bi u maju naredne godine trebalo da se pojavi u žičanom kavezu pred 12.000 gledalaca, takođe u Splitu.
Gogo Vatavuk iz organizacije predstojećeg ultimat-fajt hepeninga kaže za Kurir da ima za cilj da Kristijana u Hrvatskoj predstavi isključivo kao sportistu.
- Kristijan Golubović odradiće borbu protiv Mađara Alberta Sarkozija, i to će biti posebno zanimljivo. On će biti zvezda večeri, a naš cilj je da ga predstavimo hrvatskoj javnosti isključivo kao sportistu. Naš plan je da u maju priredimo pravi spektakl u kojem bi Kristijan u Splitu nastupio pred 12.000 gledalaca - kaže Vatavuk.
Jedini preživeli iz legendarnog dokumentarca „Vidimo se u čitulji“ neće biti jedini predstavnik Srbije na ovom hepeningu. Pored Golubovića, čast srpskog ultimat fajta braniće prekaljeni borci Miodrag Petković Pele i Sreten Miletić.
- Miodrag Petković za rivala će imati Domagoja Ostojića, jednog od najboljih hrvatskih boraca u K1, koji je nastupio na nekoliko utimat fajt mečeva. Izdvojio bih i duel Sretena Miletića iz Srbije i Hrvata Antuna Račića u kategoriji do 65 kilograma, i to će biti sjajna borba - pojasnio je Vatavuk.
Kristijan Golubović je pre petnaestak dana pokazao da je u sjajnoj formi, pošto je u Subotici za samo trideset sekundi patosirao Rumuna Marjana Rusua. Koliko je njegov napad bio silovit, svedoči činjenica da je Rusu završio s prelomom potkolenice.
- Navikao sam na ulične tuče i ova moja reakcija je posledica toga. Brzo sam se smirio i nije bilo nikakvih problema. Dobro je dok se ljudi tuku samo u ringu, jer to znači da će biti manje onih koji svoj višak energije ispoljavaju na ulicama naših gradova. U planu mi je da osnujem i ultimat fajt klub - rekao je posle tog meča Golubović.
Juče smo pokušali da kontaktiramo sa Kristijanom, ali je on do zaključenja ovog broja Kurira bio na treningu, što samo potvrđuje da se ozbiljno priprema za spektakl u Splitu.

HRVATI ĆE NAVIJATI ZA NJEGA
Iako Kristijan Golubović dolazi iz Srbije, po informacijama iz Splita, tamošnji ljubitelji ultimat fajta u meču protiv Mađara biće na njegovoj strani. Naime, Kristijan u Hrvatskoj važi za veoma popularnog „žestokog momka“, posebno posle filma „Vidimo se u čitulji“.
Ipak, kad su u pitanju Petković i Miletić, treba očekivati da publika žestoko navija za njihove protivnike jer se radi o domaćim borcima.

Kurir
 
Član
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poruka
0
ma...

a on je smejurija....pogledao sam "borbu" izmedju njega i rumunskog takmicara Marijan Rusu u Subotici krajem oktobra....ma daj....ocigledno namesten mec, to bi i laiku bilo jasno, da takmicar padne posle nekoliko trenutaka posle udarca, kao u crtanom filmu;) najava za njega bila je 4-5 minuta, a mec - ni minut;)
 
Natrag
Top