Kraljevo: Kamion usmrtio tri osobe

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Kraljevo: Kamion usmrtio tri osobe
Tri osobe su poginule, a tri povređene kada je kamion, iz nepozantih razloga, krenuo unazad, udario ih i pao u provaliju u selu Bzovik kod Kraljeva.


imagesKako je za B92 rečeno u Policijskoj upravi Kraljevo, do nesreće je došlo sinoć oko 18.30 na lokalnom putu Rudno- Bzovik, kada je kamion FAP račanske registracije na jednom nagibu krenuo unazad i zakačio pešake koji su čekali iza kamiona da ih preveze na drugu lokaciju.

Reč je o poljoprivrednim radnicima koji su završili radove u selu. Poginuli su Radivoje D. iz Vranja, Aleksandar B. iz Kruševca i Dobrila K. iz Aleksinca.

Teške telesne povrede zadobila je Ankica S. iz Vranja. Ona je prebačena u bolnicu u Novom Pazaru na odeljenje ortopedije.

Dvojica muškaraca sa lakšim telesnim povredama su, posle pružene medicinske pomoći, otpušteni iz bolnice i nalaze se u kolektivnom centru za nadničare u Raškoj, gde su i ranije boravili.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu i tužilac bili su na mestu udesa. Drugi detalji, kao i uzrok udesa, biće poznati po završetku istrage.


Izvor:
B92.net
 
Natrag
Top