Šta je novo?

Kozmetički trendovi za zimu

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
36.859
Kozmetički trendovi za zimu

CroModa 27.10.2009 09:14Crvena boja na usnama će zadržati svoju popularnost, a pridružit će joj se bogate nijanse bobica da naglase grimizne boje jeseni i zime.

Kada se radi o kozmetičkim trendovima za ovu zimu, drama je riječ koja ih opisuje.
Oči i usne koji su bili nježno naglašeni kroz ljeto, nadmašit će udarnije boje i prikazati popularne, življe jesenje i zimske boje, piše Spa-wellness.com.hr.

Evo nekih kozmetičkih trendova na koje se možete ugledati tijekom zime 2009.


Jako naglašene usne

Da izbalansirate naglasak na oči, usne će imati vlastitu priču s bojama.

Crvena boja na usnama
će zadržati svoju popularnost, a pridružit će joj se bogate nijanse bobica da naglase grimizne boje jeseni i zime. Ako ste dramatično našminkali usne, ublažite tonove na očima da izbjegnete previše šminke na licu.

Unatoč naglašavanju dramatičnog izgleda, trend slatkih, prirodnih usana će također biti raširen, samo dodir prozirne, svijetlo roze boje će se koristiti za prirodni izgled usana. Ovo je savršen izgled ako ne volite teške boje na usnama.
Zima 2009. je puna izbora.

Dramatične oči

Jedna od najvažnijih boja ove zime će biti bogata gradacija grimizne.
Da biste slijedili trend grimizne boje, tražite tamne, tajanstvene nijanse ove kraljevske boje, igrajte se na očima i pojačajte dramatični pogled. Grimizne boje će biti naglašene s mrvicu blještavog zlata ili s malo bakrene boje koja se može nositi i sama za moderni zimski izgled.
Tuš će biti taman i dramatičan, te stvarati veliki naglasak na vjeđama. Potražite kombinacije crnog tuša s tamnim nijansama smeđe, grimizne i tamno zelene. Ove kombinacije čine da boje za oči 'iskaču' i obogate izgled bilo kakvih očiju stvarajući snažnu priču za zimu 2009.
Da uokvirite dramatične oči, obrve će biti jače naglašene, zato pospremite svoje pincete i odlučite se za prirodno

Prozirno i prirodno

Kada se radi o podlozi na koži, prozirno i prirodno je u trendu.

Mineralni make-up
će nastaviti biti tražen, a koža, na kojoj je napravljen nježni peeling i koja je hidratizirana, će poboljšati izgled za zimu.

Brinite se za svoju kožu i redovno odstranjujte mrtve stanice kože da biste imali besprijekoran prirodan izgled, koji će biti popularan ove zime.

 
Top