Korona virus i rent a car agencije

Učlanjen(a)
19.01.2020
Poruka
62
Ne možemo svi sedeti kod kuće zbog korona virusa (coronavirus). Neko mora i da radi i da putuje. I da koristi rent a car usluge.

MMS rent a car
logo.png

Naša agencija, kao i verovatno mnoge druge slične agencije koje se bave iznajmljivanjem vozila, jednostavno je morala da se prilagodi situaciji u kojoj korona virus dominira kao tema i ne smao kao tema. Zbog toga i putem ovog bloga želimo da vas obavestimo da pratimo šta se događa sa našim aktivnostima i kako se mi prilagođavamo novonastaloj situaciji.

Naš osnovni cilj je da primenjujemo sve smernice, preporuke i protokole državnih organa kako bismo osigurali i obezbedili vašu sigurnost kao korisnika naših usluga.

Zato ako vam trebaju usluge najam vozila želimo vas da obavestimo da pratimo uputstva SZO, odnosno Svetske zdravstvene organizacije kao I meritornih državnih I gradskih centara za kontrolu bolesti u pogledu širenja virusa.

Naš fokus, želja i napor je da omogućimo da naša usluga funkcioniše dokle je to moguće i da na taj način omogućimo zadovoljenje vaših potreba u pogledu iznajmljivanja vozila, uz maksimalno očuvanje sigurnosti klijenata i naših zaposlenih.

Naša rent a car agencija je uvek sa vama i kada je najteže i nećemo vas izneveriti ni u ovom slučaju.
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top