Kopiranje sa jednog hostera na drugi

Učlanjen(a)
29.03.2013
Poruka
82
Pozdrav dragi moji forumaši.
Molim Vas da mi napišete sa kojih hostera na koje hostere je moguće uraditi remote upload.
Sa RapidGator na Uptobox remote upload se radi savršeno tako da je to ujedno hak da korisnik ne čeka puno vremena download-uje sa sa RapidGator.

Pošto nisam testirao sve hostere molim Vas da mi napišete sa kojih hostera na koje hostere je moguće uraditi remote upload.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pa za korisnika je najpametnija solucija da ne ceka je da nadje neki sajt koji automatski generise link i ne mora da ceka. Sad ni ja ne znam za RapidGator link, posto ga nisam koristo, a i nekako mi je najtupaviji od svih.
Ali ako hoce taj tvoj korisniik da skida ubrzano sa sa recimo, Mega.co, Zippyshare, 4shared, Uptobox i tako dalje najbojli je ovaj(ako nesto nije promenjeno).
Kod:
http://www.autogeneratelink.com/
...java skripte moraju biti aktivne u browseru.
Znaci mani se tog gatora on je najgori i uploaduj na normalne sajtove, da ljudi ne cekaju. Ima jos gomila tih finih sajtova koji zavrsavaju poso, ali mi ovde na forumu imamo drugi problem. Kad recimo nekom nesto zatreba mora se zahvali do zemlje, pa se to protivi moralu svetog ratnika, jbg...kad nesto dajes ..dajes, a kad tebi zatreba mora klecis, ne ide...
U svakom slucaju mozda ti pomogne neko sa direktim pitanjem, eventualno...
 
Učlanjen(a)
29.03.2013
Poruka
82
Mnogo Vam hvala.
Što se tiče RapidGatora kojeg sam naveo, stvar je u tome da kada hoću da izbegnem veoma vremenski dug download, ja remontujem link sa RapidGatora na Uptobox te daleko brže downloadujem.

7nkm6Yx.png


dNrYqPx.png


ypRRJqK.png


Uo2CGXB.png


TzNpHvD.png
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ukucaj ovo u gugle i pazljivo promatraj rezulatat pretrage.

Kod:
rapidgator download trick
 
Natrag
Top