Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Konvertovanje raznih video formata

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
H

hwhw

Član
#12
@Boki71
Da li mozes molim te da mi kazes kako da pokrenem taj Crack?
Instalirao sam Any Video Conv. Pro. ali mi kaze da mogu da konvertujem samo 3 minuta, ako hocu vise od 3 min. moram da se registrujem.
Da li mozes nekako da mi pomognes?
Hval unapred.
 
H

hwhw

Član
#14
Hvala, ali je problem u tome sto ne znam koji je Crack i gde je uopste, jer sam pregledao sve u program files,prekopirao sam i ceo fajl, ali nista.
Da li mozete nekako da me uputite?
Hvala unapred.
 
boki71

boki71

Uz duplu Anu...
Administrator
#15
krek nemoj traziti u instalacionom programu nego u folderu koji si downloadovao sa rapidshare......Downloadovani folder sacinjava instalacija (setup fajl ) i krek folder u kome se nalazi krek fajl koji trebas iskopirati (zameniti sa istim takvim) u instalacionom folderu koji ti se verovatno nalazi u racunaru na lokaciji C:\Program Files\Any Video Converter Professional

1r3crp.jpg
 
H

hwhw

Član
#16
@Boki71
Hvala tebi i Crysis-u.Pokusao sam da skinem taj fajl sa drugog kompjutera i video da se u njemu nalazi i Crack,kojeg nije bilo pri prvom download-u.Sada je sve u redu.Upravo sada konvertujem neku utakmicu.Javicu kad zavrsim kako je proslo.
 
U

ugi93

#17
Zdravo! Može li ovaj Any Video Converter da konvertuje video fajlove u mp3 ili neki drugi audio format, tj. da izvuče samo zvuk iz videa i sačuva ga kao mp3? :)
 
Z

zeljko62

Član
#18
koristim vec dugo ConvertXtoDVD razne verzije zadnju koju koristim je 6 i odlican je za pravljenje DVD-a i jednostavan, lijepi srt sam i pretvara u DVD.
 

Top