Konkurs za Novembar

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.889

Novembarski Konkurs

Sa obzirom da svaki dan imamo sve vise novih clanova odlucili smo da od sada konkurs koji se otvarao na svakih 10 000 novih clanova, otvaramo svakog prvog u mesecu. Kao i uvek trazimo urednike i uplodere koji su raspolozeni za volonterski rad na forumu i time pomognu stvaranju jednog od najvecih foruma na nasim prostorima.
Prijave se salju do 7 novembra.
Bitno:
Onog momenta kada posaljete prijavu vas rad ce biti pracen sledece 2 nedelje. Nakon tog vremena, ako ste ispunili uslove i bili aktivni na forumu postacete deo staff tima. Ukoliko nemate nameru da budete aktivni nemojte slati prijavu i time cete ustedeti vreme Vama i nama.

UrednikZ.png

Posao urednika je da uredjuje forum za koji je zaduzen a u to spada ubacivanje novih tema, komunikacija sa korisnicima, prepravljanje lose postavljenih ili brisanje nepozeljnih postova,.....

Potrebni uslovi za Urednika:

• Da ima 18+ godina
  • Da mu je srodna tema koju ce uredjivati
  • Da forumu posveti minimum 1h svog slobodnog vremena dnevno

Sta prijava za urednika treba da sadrzi:

• Korisnicko ime na forumu
  • Koje forume bi zeleo da uredjuje ( max. 3 ). Ovo se odnosi na forume u Serbian Cafe delu.
  • Koliko godina ima
  • Koliko vremena dnevno moze da odvoji za forum
  • Prethodno iskustvo na forumima ( ako ga ima )

U prijavi napisite da li konkurisete za urednika ili uplodera a istu saljite na:
konkurs.png

UploaderZ.png

Uploderi su zaduzeni za download deo. Njihova duznost je da svakodnevno pune taj deo foruma, ispunjavaju zahteve korisnika,....

Potrebni uslovi za Uploadera:

• Da dnevno ubacuje minimum 20 postova/tema sa download linkovima ( nije obavezno svaki dan 20 vec da to bude dnevni prosek )
  • Da forumu posveti minimum 1h svog slobodnog vremena dnevno

Sta prijava za uploadera treba da sadrzi:

• Korisnicko ime na forumu
  • Koji materijal bi najvise punio ( filmovi, igrice, muzika,.... )
  • Koliko godina ima
  • Koliko vremena dnevno moze da odvoji za forum

U prijavi napisite da li konkurisete za urednika ili uplodera a istu saljite na:
konkurs.png

Sva pitanja u vezi kokursa postavite ovde na forumu, nemojte da ih saljete na email jer vam nece biti odgovoreno na njih. Takodje, prijave saljite iskljucivo i samo na email gore pomenut.

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
1
Pitanje

Evo pitanja koje nas predpostvaljam sve zanima.Posto kazete volonterski rad,predpostavljam da pobednik konkursa za urednika ili uploadera,koji bude
angazovan s vase strane,istovremeno nece biti placen?

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.889
Prva stvar, nema pobednika konkursa. Broj mesta nije ogranicen i svako ko zeli da pomogne je dobrodosao.
Druga stvar, ako pise volonterski cemu onda pitanje da li se placa? Ovde niko nije zaposlen, niko nikoga ne tera da se prijavljuje i sve je na dobrovoljnoj bazi. Ne postoji nikakvo radno vreme i svako pomaze onoliko koliko je u mogucnosti i koliko zeli.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
67.904
Uploader ili urednik?

:stupid:Uploader ili urednik?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
konkurs

posao uploadera je doslovni ili onaj iz opisa konkursa, obicno se pod Uploader podrazumeva-licni upload onoga sto nema vec na netu, a sto je vrlo malo, bezmalo svega ima samo ga treba naci, ?

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
1
jedno pitanje adminu.

sto se tice urednistva, moze li se birati po temama u okviru download sekcije, s obzirom na to da vec postoji konkurs uploader pa ce ispravke vezane za taj deo foruma vrsiti oni?

i jos jedna stvar, malo mi nije nasna konstatacija vezana za uploadera. pise najmanje 20 uploada dnevno, to jest mesecno. pa da li je to dnevni ili mesecni ucinak koji je namanji?

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.889
posao uploadera je doslovni ili onaj iz opisa konkursa, obicno se pod Uploader podrazumeva-licni upload onoga sto nema vec na netu, a sto je vrlo malo, bezmalo svega ima samo ga treba naci, ?

Ne, ne mora da bude licni upload.

jedno pitanje adminu.

sto se tice urednistva, moze li se birati po temama u okviru download sekcije, s obzirom na to da vec postoji konkurs uploader pa ce ispravke vezane za taj deo foruma vrsiti oni?

i jos jedna stvar, malo mi nije nasna konstatacija vezana za uploadera. pise najmanje 20 uploada dnevno, to jest mesecno. pa da li je to dnevni ili mesecni ucinak koji je namanji?

Moze se birati i download sekcija.
Da, ja sam napravio malu gresku pa je ispalo nejasno. Znaci cifra od 20 se odnosi na jedan dan stim sto ne morate svaki dan da imate 20 posto sigurno necete moci bas svaki dan da budete na forumu. Treba da imate 600 postova mesecno, a kako cete ih rasporediti to je na vama.

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
5
Ja imam dosta vremena.Od svega po malo ali nemam bas mnogo iskustva.
upload mi je 128kb/s.Ako mogu na bilo koji nacin da pomognem zelim pomoci.Sasa.

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Ja imam dosta vremena.Od svega po malo ali nemam bas mnogo iskustva.
upload mi je 128kb/s.Ako mogu na bilo koji nacin da pomognem zelim pomoci.Sasa.
Upload ti i nije toliko mnogo važan pošto nemoraš da stavljaš lični upload....a što se tiče iskustva, tu smo mi moderatori pa ako nešto nije jasno, a ti nas pitaj. Pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag