Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Konj

  • Začetnik teme nikouro
  • Datum pokretanja
S

slobodansloba

Član
momci svaca cast za temu i postove, klikno bi hvala na svaki vas post, al ima ih mnogo :) dajte jos opisa o drugim rasama konja!

sad cu i ja da se ukljucim u temu , cim ugrabim vremena...

jel ima neko iz novog sada, da se bavi jahanjem ili rekreativnim jahanjem?
 
Poslednja izmena:
Z

Zeglerica

Član
Ljudi, slike su vam savrsene, a i ja obozavam konje...to je blago!!! ;)
 
zjovan29

zjovan29

Članizvor:tt-group 
Poslednja izmena:
stole123

stole123

Član
ja sam odmalena sanjao da kad porastem da cu otici na neko brdo i napraviti kucu pa uzeti konja i svakki dan ga jahati......i jos uvek to zelim....konji su strava
 
P

pegazus

Blago koje moramo sačuvati: Divlji konj (video)


Na ogromnim prostranstvima netaknute prirode Livanjskog polja, samo desetak kilometara udaljenih od grada Livna, opuštajući mir koji vlada ovim područjem narušava galop više od dvije stotine divljih konja! Oni koje put nanese na područje Kruzi, od Korićine do Borove glave, impresionirat će očaravajući prizor krda divljih konja, koji u potrazi za dobrom travom, soli i vodom dnevno pređu i na desetine kilometara. Divlji konji na ovim prostranstvima, skoro pedeset godina žive pod otvorenim nebom, prepušteni sami sebi, nemilosrdnim vremenskim uvjetima, jakim zimama i napadu divljih životinja kojih u okolnim šumama ima mnogo. Opstali su samo zahvaljujući predjelima koji su bogati travom.


Foto


Fotogalerija divljih konja na Kruzima.
Konji su zaista divni ali divli nisu mozda podivljali.Do 1994 pripadali su Mirku Kureljusicu Prezalu u to vreme bilo ih je preko 120 Covek nije imao priliku da povrati svoje vlasnistvo.
 
Top