Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Konačno nešto zajedničko: Muškarci i žene žele više ovoga u krevetu

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
Konačno nešto zajedničko: Muškarci i žene žele više ovoga u krevetu

Prema novom istraživanju na više od 1000 ljudi koje je sproveo "BodyLogicMD", i muškarcima i ženama nedostaje jedna stvar u krevetu - više predigre.

1142950545abfe5d0a8ec8130276485_w640b265a3f6dd33d056.jpg


U istraživanju su pitali učesnike o seksualnim preferencijama njih i njihovih partnera i na osnovu toga su ih pitali šta bi promenili da seks učine još boljim.

Istraživanje je pokazalo da bi čak 81 odsto žena i 93 odsto muškaraca nešto promenili na svom partneru, a na vrhu je predigra. Druga stvar koju žene više žele u krevetu, sudeći po istraživanju, su nove pozicije.

Sledeće na listi je više seksa, što bi neke moglo da iznenadi.

Zanimljivo je da je prošle godine istraživanje otkrilo da muškarci često podcjenjuju koliko često njihove devojke žele seks, čime je čak 60 posto žena izrazilo nezadovoljstvo, piše "Maxim".

Osim više predigre, seksa i novih pozicija, žene žele i više oralnog seksa, što i nije čudno s obzirom na to da je to "siguran put do ženskog orgazma".

(B92/Superžena)
 

Top