kompresovanje

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
koji je najbolji program za kompresovanje muzike sem winrara
i da li ima neki da se ceo folder kompresuje a ne po jedna pesma

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
sa winrarom ljepo desni klik misa na folder koji zelis kompresirat i odaberi opciju add (ime foldera).rar i mora radit ali ce ti bit jedan part ako zelis vise partova morat ces add to archive i odabrat na kolko hoces da ti budu partovi.

Najjaci program je kgb arhiver on najjace stisce ali treba jaka konfiguracija kompa da bi se to brzo napravio.

Ja koristim 7zip format i program jer mi se cini da malo jace kompresira od winrara

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
sa winrarom ljepo desni klik misa na folder koji zelis kompresirat i odaberi opciju add (ime foldera).rar i mora radit ali ce ti bit jedan part ako zelis vise partova morat ces add to archive i odabrat na kolko hoces da ti budu partovi.

Najjaci program je kgb arhiver on najjace stisce ali treba jaka konfiguracija kompa da bi se to brzo napravio.

Ja koristim 7zip format i program jer mi se cini da malo jace kompresira od winrara
ja idem desni klik na pesmu pa add naziv pesme.rar pa OK
ali kada otvorim u winrar-u velicina opet ista samo sto je spakovana tu

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
6
sa win Rar-desni klik na ono sto hoces da kompresujes pa Add to Archive pa pod karticom General podesi velicinu Rar arhive a pod metod podesi Fastes pa OK .Inace Win Zip 7 ima veci stepen kompresije a neprikosnoveni program za kompresovanje (sabijanje)datoteke je KGB Arhiver.Vodi racuna da sto je veci stepen kompresije moze doci do ostecenja samog fajla

napisao : http://serbianforum.org/members/prijatelj-v.html

Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
115
sa win Rar-desni klik na ono sto hoces da kompresujes pa Add to Archive pa pod karticom General podesi velicinu Rar arhive a pod metod podesi Fastes pa OK .Inace Win Zip 7 ima veci stepen kompresije a neprikosnoveni program za kompresovanje (sabijanje)datoteke je KGB Arhiver.Vodi racuna da sto je veci stepen kompresije moze doci do ostecenja samog fajla

napisao : http://serbianforum.org/members/prijatelj-v.html
uspeo sam sa 8.5 da smanjim na 7.88
da li moze da se smanji npr.na 3 mb
i sta tacno treba da podesim na general-split to volumes,bytes

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
da li moze da se smanji npr.na 3 mb

moze se smanjit ali to je visestruko kompresiranje kbg arhiverom i previse vremena bi zauzelo

I nemoj stavljet na fastest jer onda slabo kompresira ali najbrze zavrsi stavi na best jest da ce druze trajat ali ce vise kompresirat

Natrag