kompjuter se sam restarta

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
15
kompjuter se sam restarta svako 10-15 minuta....pomoć ako može što bi moglo bit....

hvala....

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Moguće da je zbog pregrjevanje procesora, otvori kućište i očisti hladnjak, ako si u mogućnosti promjeni i termalnu pastu.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
15
zaboravio sam reć nije kompjuter nego laptop....moram li i njega otvarat i kako ću očistit hladnjak....što je termalna pasta....

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Nediraj ništa da nebi napravio veću štetu već ga odnesi negdje gdje servisiraju računala, može biti i do oštećene radne memorije.

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Pasta između hladnjaka i procesora, služi za bolje hlađenje procesora.
Probaj prvo da staviš neku manju distribuciju Linux-a na USB (CD ako laptop ne podržava boot sa USB-a), podigni je u live modu, čisto da vidimo da li je upitanju softverski kvar.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
1. Reinstalacija sistema. Neki fajlovi su aut.

2. Ako to ne upali; pravac prvi servis.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
15
čini mi se da je do problema došlo prije dva dana kad mi je došlo da napravim update adobe flash playera...ja sam to na brzinu napravio i od onda nešto ne valja....pogotovo sam imo problema sa mozzilom,a sad i sa internet explorerom...stalno mi je davalo da instaliram adobe flash player jer nisam mogo otvorit nijedan video sa nijedne stranice....onda sam izbriso mozzilu i instaliro google chrome...on ga valjda ima u sebi ugrađenog...s njim nemam problema ništa otvarat ali se kompjuter restarta svako 10-15 minuta....moželi bit da je do ovog problema došlo zbog adobe flash playera iako sam ga ja izbriso iz laptopa....

hvala...

Poslednja izmena:
Natrag