Kompjuter se sam pali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
na servis je najlakse odnijeti, pokusaj nesto od ovih savjeta sto su ti dali, nista te ne kosta ;) ako ne uspijes onda odnesi. moj ti je savjet da ne lupas komp, da ne primjenjujes silu ;) :D

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
nisam lupala

pa da,nisam lupala nego prolupala
iskrsli mi vazniji problemi i nisam mogla da bolesnika nosim u servis i za sad se gasimo na dugme do daljnjeg..:vorred:
a jutros kad sam ga upalila pojavilo se ono..znate..
start windows,safe mod i sl.
ma nesto ga boli ...a ja ne znam sta.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
Pridružujem se ljudima koji su dali savet za rešenje problema! Čukanje i lupanje kućišta, često i "male batine" istog rešavale su kod mene neke sitne problemčiće, tako da moj "glas" ide primeni sile! :)

i ja isto sve promuckam pre upotrebe kada ne radi ono sto ja zelim i odmah poslusa,a ako ne,onda uzmem veci cekic ;)

cekic je Srpska alatka :)

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
pa da,nisam lupala nego prolupala
iskrsli mi vazniji problemi i nisam mogla da bolesnika nosim u servis i za sad se gasimo na dugme do daljnjeg..:vorred:
a jutros kad sam ga upalila pojavilo se ono..znate..
start windows,safe mod i sl.
ma nesto ga boli ...a ja ne znam sta.

Moguce je da je i neki virus,ja sam stvarno imao isti taj problem,odradio sam sistem i sve je radilo super!

Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Moze da bude i mikro-prekidac na kucistu (dugme za ukljucivanje komp-a ili digme za restart), da je zalepio, probaj da ga cuknes par puta kad iskljucis komp, pa javi sta je bilo.

Sa ovako opisanim simptomima tebi ili Vama, je riknuo prekidac za startanje racunara, garant 99 %.
Resenje, ako smete sami, sa maticne nadjite Pover kablice, otkopcajte ih i na njihovo mesto ukopcajte Restart kablice, i ubuduce palite racunar na restart dugme.
Prosto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag