kompjuter se sam gasi!!!

Član
Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
32
Opisi kako se iskljuci? Odjednom ili kao kada ga sam iskljucujes?
 
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
hmm, moguce da ti je neko poslao batch virus ili si ga povukao sa interneta. jel se restartuje komp nakon gasenja ili se bas ugasi? provjeri sledeci put stopericom jel tacno sat vremena ili ima nekog razmaka vremena
 
Član
Učlanjen(a)
20.11.2009
Poruka
5
i meni se sam ugasi ali baš ugasi neznam šta mu je ali vidim da je jako vruč iza kod napajanja na starom kompu mi se isto to događalo pa su mi dečki na poslu rekli da ga otvorim i oćistim onda je normalno radijo
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
probaj to i sada uraditi . ako se bude bas toliko grijao oko napajanja i poslije ciscenja mjenjaj napajanje. jer zbog tog grijanja mozes napraviti teza fizicka ostescenja. npr da cujes pucketanja u hardu , i onda dolazi do pucanja ploca unutar njega. ovo navodim jer sam to dozivio bas zbog prestanka rada napojne( rikno ventilator ) i velikog grijanja.
 
Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
13
Po meni prvo asocira na VIRUS, ali za svaki slucaj ti prvo proveri ono sto kaze branko46 jer zna i PRASINA da ga ZEZA kad se pregreva pa hoce da se tako ponasa, inace treba KOMP s'vremena na vreme ocistiti od te PRASINE, radice BOLJE i nece dolaziti do KVAROVA !!! Pozz !!! ;)
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
treba prvo ocistiti komp od prasine . nije dovoljno ocistiti samo ventilator na procesoru, nego treba skinuti i ventilator i hladnjak pa izduvati presinu izmedju rebara hladnjaka. staviti novi sloj paste , montirati hladnjak i ventilator onda dobro izduvati prasinu iz napojne jedinice pa tek onda provjeravati temperature. prljav grije i ovako i onako , a treba vidjeti kako se ponasa kad je cist.
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
Nisam sto posto siguran ali meni to liči na napajanje.Vrlo sličan problem sam imao pre dve godine i kad sam zamenio napajanje i uzeo malo kvalitetnije (termalteik) 500w svi problemi su prošli a što se čišćenja tiče iskreno se nadam da se to podrazumeva bar kod većine korisnika.
 
Natrag
Top