Kompjuter - NEO DVD M51

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
mozes povezati racunar i dvd al da ti dvd sluzi samo za muziku tj. treba ti i ozvucenje (kucno kino)

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
13
Dali je moguce povezati kompjuter sa DVD-om. Tako da bi mogao da mu komandujem preko kompjutera. Upitanju je NEO DVD M51 http://i.dir.bg/market/offer/89/09/11/17/64/ito6sx_8.jpg
:):):)

Da povezes Racunar sa DVD-om cisto sumnjam da MOZE !!! Racunar mozes povezati sa KUCNIM bioskopom ali samo da pustas muziku preko njega, znaci ton ce se sa RACUNARA cuti na KUCNOM bioskopu sluzice kao POJACAlo, ati da komadujes DVD-om nema sanse i to je sto se toga TICE !!! Jos nesto mozes a to je sledece , mozes da povezes VIDEO REKORDER sa racunarom preko neke VIDEO KARTICe i u kompu moras imati instaliran Program za to, ako zelis da prebacis neke snimke sa starih VIDEO KASETA,
i to je to OD MENE , pozzz !!! :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
114
Da povezes Racunar sa DVD-om cisto sumnjam da MOZE !!! Racunar mozes povezati sa KUCNIM bioskopom ali samo da pustas muziku preko njega, znaci ton ce se sa RACUNARA cuti na KUCNOM bioskopu sluzice kao POJACAlo, ati da komadujes DVD-om nema sanse i to je sto se toga TICE !!! Jos nesto mozes a to je sledece , mozes da povezes VIDEO REKORDER sa racunarom preko neke VIDEO KARTICe i u kompu moras imati instaliran Program za to, ako zelis da prebacis neke snimke sa starih VIDEO KASETA,
i to je to OD MENE , pozzz !!! :D

a jel bi mogao nesto sa TV-a da snimam na kompu,posto na video rekorderu imam samo prikljucke za antenu i skard kabal? :)

Član
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
315
Pozdrav,ja takodje imam taj dvd,takodje se zovem milos,i takodje imam video rekorder koji ima antenski i skart prikljucak

ovako...

ovo sa dvd-ijem nemoze...i mene nervira,jel moze samo da podrzi mpeg4 kodek i xvid tipa 1(vrlo mali broj...)

mozes da povezes komp sa video rekorderom ovako:

treba ti tv kartica i antenski kabl

jedan prikljucak ide u video,a drugi u tv karticu

onda pustis neku kasetu

upalis tv karticu i motas kanale dok ne nadjes gde je od videa,meni je na palmi,trebalo bi da je i tebi...

onda snimas sta ti treba i to je to ;)
pozdrav

Natrag