komp mi očitava memorijsku ali nepokazuje sadržaj

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
37
kada priključim na kompjuter digitalac ili čitač za kartice ili mobilni sve sa različitim karticama on pronađe kartice ali nepokazuje ništa sa kartice , šta da radim?:crayy:

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
37
winrar on je otvorio sve ali neznam šta dalje?

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

skenirao pre desetam min je završio nod dipsken i pronašao je tr/worma i izbrisao ali i dalje neotvara sad preko rara eksperimentišem

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.08.2010
Poruka
146
Nezzz i ja sam imao taj problem karticu od kamere ubacio u čitač kartica i na komp i neki spoj ne znam šta ali nešto se desilo i oštetilo karticu tako da sam posle imao problema sa očitavanjem kartice uopšte u kameri, ali tvoj problem mi se ne čini da je to problem nego robaj da udješ u devajs menadžer kad ubaciš tel ili šta god vidi da li su ti ispravono instalirani drajveri?

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
37
izgleda da ga je virus zaglupio ili nešto deaktivirao u svi drajveri su ispravno instalirani winrar ih je pronašao i ja sam ih rarovao ali kad sam ih raspakivao nepokazuje raspakovani folder a winrar ga vidi i taj raspakovani na ekranu a nevidi se bez njega

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
zavisi gdje si raspakovao, ako si ponovo na karticu logicno da neces vidjeti, a ako si negdje drugdje npr. desktop trebalo bi onda da vidis

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
imaš virus koji ti je promjenio postavke foldera i oni su nevidljivi, moraš ga sklonit i vratiti atribute odnosno isključiti opciju "hidden", možeš sa alatom "file menu tools", instaliraj i explorer x2, lakše ti je preko njega pregledati i nemoraš podešavati u windowsima opciju za sakrivene foldere

Natrag