Član
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poruka
- 244
Sve se vidi sa slika koja je kongiguracija i kakav je...znam da je slab i to mnogo al opet pitam imali bar malo leka i pomoci ili mora u kotejner..(nije moj batov razbija glavom svaki dan sto nece i kako nece sto toliko koci neko mu uvalio samo tako)..Ima neki kablovski internet videcete sliku dole koja je brzina mada ja mislim moguce da je i veca posto sam ja uslikao ovo preko wiewera...pa je mozda i veca ili to nema veze..pogledajte slike dole i zanima me da li moze pakovanje xp3 na ovu konfiguraciju i kako bi radilo..i dal postoje neka podesavanja ljudi moji za net..ili sta vec pa njemu mozzilu ne moze da otvori sigurno20do 25 sekundi ..malo je bolja situacija sa hromom za nekih 3-do 5 sekundi brze..isto tako otvara sporo kad udje na bilo koji link..ima nekih 7-8 programa u njemu i slobodnog prostora na c i d od 70 do 80 gb cini mi se ..strasno..NEMOGUCE KOLIKO KOCI..DA LI NEKO ZNA RESENJE NEKO...bez onoga ako moze ..ima ,ima novi komp i tako to..nek baci to u kotejner i tako to...ehhehe!!!Znam da treba da digne sistem i da bi to donekle pomoglo..nego ne zna covek..i ne moze do daljneg da nosi u servis da placa dizanje sistema i ciscenje ..nema se...MOLIM ZA POMOC AKO MOZE!!
---POZDRAV SVIMA----
---POZDRAV SVIMA----