- Učlanjen(a)
- 23.07.2010
- Poruka
- 746
ovde sam ja istog misljenja....ako danas nije osvojio RG kad mu je najbolja sezona u zivotu nece ga ni naredne godine.....

Kublai Khan
[youtube]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ovde sam ja istog misljenja....ako danas nije osvojio RG kad mu je najbolja sezona u zivotu nece ga ni naredne godine.....
Vidi se koliko povrsno gledas na stvari kroz ovaj post.Jbg, sve mu se otvorilo, Nadal dosao rano jos pri tome bio dugo povredjen, van forme, Vavrinka izbacio Federera, Novak Mareja, u finalu je samo trebao da igra svoju igru. Ali jbg, videlo se da je pod velikim pritiskom, imao sam osecaj da se igralo do sutra da on ne bi prelomio. Brejkne ga na 4:3 i umesto da odbrani servis on gresi 3x. Zatim ima 40:0 na njegov servis i naravno, sve je prokockao.
Danas kako je odigrao ne bi pobedio ni mnogo goreg od Svajcarca.
Nema nista od toga iako je na mestu 100 postoI za iduću godinu bi ova Srpska Vlada mogla da se malo potroši i da organizuje par desetina autobusa i da kupi našim gledaocima karte za R.G. kako se Novak ne bi osećao ovako jadno.Valjda je zaslužio....