koliko vreme utice na vase raspolozenje ili neraspolozenje

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
I ja sam osetljiv na promenu vremena.
Kad je pritisak napolju, kad je loše vreme, kad su prevelike vrućine, izmenjam raspoloženje u toku jednog dana par puta, od depresije pa sve do glavobolje koju lečim kafetinima.

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Pa, utice. Kad sam umoran vise bi mi prijao kisni dan od suncanog i obratno. A to se retko kad poklopi.

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Da sam kojim slucajem vlast makar 5 minuta...odmah bi zakonom ukinuo jesen i zimu.

jer ta dva godisnja doba ne volim...i uticu po malo lose na mene...

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ili su temperature nekada bile podnosljive ili sam ja bila mladja pa mi nista nije smetalo, ali sada ne mogu da podnesem ove vrucine. Nervozna sam..sve mi smeta...i stalno mi se spava.....Najlepse mi je kad je prolece...ni toplo ni hladno....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ili su temperature nekada bile podnosljive ili sam ja bila mladja pa mi nista nije smetalo, ali sada ne mogu da podnesem ove vrucine. Nervozna sam..sve mi smeta...i stalno mi se spava.....Najlepse mi je kad je prolece...ni toplo ni hladno....

Zato planiram da se preselim u " Šrilanku ".....:yea:yes3.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Uglavnom ne utice na moje raspolozenje..svako vreme mi je dobro vreme..mada danas sam izgorela na bazenu..znaci ipak utice na mene ..sad me boli...koza...sorry

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Mrzim vrucinstine .... Stalno se znojim ..... Uzas

Upali klimu, problem rijesen...
A sada da odg na temu, pa ponekad vrijeme i te kako moze da utice na raspolozenje... Evo na primjer, dogovoris se sa drustvom da ides negdje na rostiljanje, kupanje na neko jezero, kad ono citav dan nevrijeme, normalno da cu da budem nervozan, zbog loseg vremena... Tako jedino vrijeme moze uticat na mene, a da sam meteoropata, nisam ;)

Natrag