Koliko ste zavisni od net-a?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dosta vremena provodimo za kompijuterom da li smo postali zavisni od njega..prvo sto ujutru kad ustanem uradim je ukljucim komp i odmah na net..mozda napravim pauzu a nekad ne..uglavnom od obaveza zavisi ali taj net je uvek tu..da li smo zavisnici..bolesnici ..ili je to trend danasnjeg vremena?

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Trend ili potreba kako hoćeš. Mada malo i preterujemo....al šta da se radi.
Ja se razbolim ako nisam barem 2-3 sata na internetu, a desi se da toliko nisam na netu.

Član
Učlanjen(a)
27.05.2010
Poruka
164
Upoomoc izbavite me odavde wacko2 postao sam tezak zavisnik...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
potpuno te razumem...izgleda da sam se i ja navukla..bas..:))

Član
Učlanjen(a)
27.05.2010
Poruka
164
potpuno te razumem...izgleda da sam se i ja navukla..bas..:)

:cry::cry::cry:........

Član
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
151
Pa i ja dosta provodim na internetu,ali mogla bih bez njega,ne bi mi bio problem :)

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Pa i ja dosta provodim na internetu,ali mogla bih bez njega,ne bi mi bio problem :)

Ustanes i prvooooooo sto uradis odes na forum,a meni se javis tek kad zavrsis sa forumom,djubreeee jedno.

Ja sam bio zavisnik od neta,tacnije proveo sam mesec dana za kompom,nisam jeo po 3 dana onda samo jednom jedem pa opet 3-4 dana nisam jeo pa samo jedan obrok onda. I tako mesec dana,onda sam rekao sebi Srdjane kretenu ti nisi normalan,smrsao si 20kg zbog glupog neta,i tada sam prekinuo to. I prestao sam da ga koristim dobrih mesec dana,i sada ga koristim u ogranicenim kolicinama,zavisi ako je kisa napolju nemam sta raditi onda sam na kompu gledam tv,a ako je lepo vreme onda napolju sam igram tenis :D

Gaga :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:

Natrag