Koliko ste zavisni od mobilnog telefona?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Imam dva, isključivo zbog posla.
Na šetnju ih ne nosim.
Kad idem autom nekud, obavezno jedan, ali je u gepeku. Vozače koji pričaju u vožnji bi ......, i to grubo.
Kad idem u grad, u torbici mi je jedan, ali ugašen.
Jedino ih "eksploatiram" kao džuboks na ribolovu, od dosade kad riba ne grize. A to mi je nešto sve češće i češće.
Sve što imam od podataka u njima imam zapisano u rokovniku. Backup je backup. (Što leži ne bježi.)

Nedam se u ovisnost, nevolim ih, ali bez njih ne mogu.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Nista posebno,koristim ga svega 1-2 dnevno,nekad i zaboravim na njega.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Imam dva broja, jedan postpejd, jedan pripejd. Koristim ih za privatnu komunikaciju bilo razgovorom ili porukama od dva do pet puta dnevno. Internet na mobilnom ne koristim, ne vidim mu svrhu.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Sad već ne toliko..odvikla sam se :)

Samo ga nosim kad idem negde i ako nekome zatrebam nešto hitno..

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Toliko nisam zavisna da to nije normalno , eto primera ne znam ni gde mi je mob, ni koji mi je broj moba :???:
Često mi prigovaraju jer me zovu a ja se ne javljam,ili napišu poruku a ja ni ne znam,cela istina ali ja stvarno ne volim mobilni telefon :(

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
134
Nisam nesto zavisan od mobilnog koliko sam od interneta..svaki dan bar po 5 sati..ako ne i vise..(racunam cs) :D

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
Ja onako prosecno,....a vi?...

danas je mobilni telefon sve. mnostvo stvari se obavi u par minuta,a nekad je za to trebalo vise sati. to je dobra strana mobilnih,a losija je kada zvoni nocu jer zaboravim da ugasim ili kada me neko gnjavi onda kad sam uzeo par minuta da popijem pice sa drugarom ili drugaricom...

Natrag