Koliko ste visoki ?

Koliko ste visoki?

• 150-160 cm

Votes: 5 3,6%
  • 161-170 cm

Votes: 40 29,2%
  • 171-180 cm

Votes: 37 27,0%
  • 181-190 cm

Votes: 41 29,9%
  • preko 191 cm

Votes: 14 10,2%

• Total voters
    137
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Pa ti si verovatno moje visine kad ti je sve preko 170 višak.
Štikle više i ne pokušavam da nosim, prijatnije mi je na ravnom. :)

Vec sam napisao 180 cm,zato mi je ta tvoja visina previse,imao sam i devojke koje su bile moje visine u milimetar,a gde su stikle,a nisam ja izmislio idealnu visinu,to je tako oduvek.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Vec sam napisao 180 cm,zato mi je ta tvoja visina previse,imao sam i devojke koje su bile moje visine u milimetar,a gde su stikle,a nisam ja izmislio idealnu visinu,to je tako oduvek.

Idealno... hm... :roll: Mislim da se to razlikuje od čoveka do čoveka a ono što se računa kao "idealno" zato što je većina tako rekla, ili zato što modna industrija diriguje tako, uvek je bilo vrlo diskutabilno.
Meni je moja visina sasvim ok, a i mom dragom, koji je niži od mene neka 2cm. Savršeno nebitna stvar u vezi.
Ali, da ne spamujemo, dosta je bilo.
Pitanje je samo koliko smo visoki, a pošto smo oboje rekli svoje visine, dosta više o tome. :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
visinu pod 1 nema niko, najniže smo na forumu :girl_sad:
isto 165 i ne bih volela da sam viša ;)
bravo janko :roll:

Ubeđen sam da niste najniže...samo mnogi članovi se ne bi izjasnili ni pod tačkom razno, da postoji. Možda je ovo ipak previše diskretno pitanje, u ovom sajber svetu :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Idealno... hm... :roll: Mislim da se to razlikuje od čoveka do čoveka a ono što se računa kao "idealno" zato što je većina tako rekla, ili zato što modna industrija diriguje tako, uvek je bilo vrlo diskutabilno.
Meni je moja visina sasvim ok, a i mom dragom, koji je niži od mene neka 2cm. Savršeno nebitna stvar u vezi.
Ali, da ne spamujemo, dosta je bilo.
Pitanje je samo koliko smo visoki, a pošto smo oboje rekli svoje visine, dosta više o tome. :)

Mislim da to nije spam,sve se svodi na pricu o visini,necemo sad da zakljucamo temu,ali evo samo jos nesto da dodam,ja jos nisam upoznao zensku osobu,a da joj je totalno nebitno da li je njen muz,decko ili sta vec,nizi od nje,i ja sam tog misljenja,ne bi sa visom curom bio,jer jednostavno sam po nekim stvarima staromodan,vidjao sam neke drugove u takvim situacijama i to mi izgleda smesno...to je to od mene u ovoj temi.;);)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Mislim da to nije spam,sve se svodi na pricu o visini,necemo sad da zakljucamo temu,ali evo samo jos nesto da dodam,ja jos nisam upoznao zensku osobu,a da joj je totalno nebitno da li je njen muz,decko ili sta vec,nizi od nje,i ja sam tog misljenja,ne bi sa visom curom bio,jer jednostavno sam po nekim stvarima staromodan,vidjao sam neke drugove u takvim situacijama i to mi izgleda smesno...to je to od mene u ovoj temi.;);)

Ti si još "mali", ako sam dobro videla, od mene si mlađi duplo. Prema tome, ima vremena, i meni je u tvojim godinama to možda bilo malo važnije nego sada. Sada je mnogo manje bitna i visina i još mnoge druge stvari, važno je ono što čovek ima u glavi i u srcu, a sve ostalo je totalno nebitno. :)

Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
354
kako kad :)

177.5 / 178 - sve zavisi od kišne sezone :)

Jao al ozbiljno kako kad -

uglavnom mi to dođe previsoko, i ceo život krivim kičmu zbog poverljivih razgovora, i imam žirafin kompleks više niže vrednosti :-( ...

a onda kad naletim na nekog prpalja = rapalja + grmalja - bude mi žao što nisam još viša i veća da ga sravnim sa černom zemljicom

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ti si još "mali", ako sam dobro videla, od mene si mlađi duplo. Prema tome, ima vremena, i meni je u tvojim godinama to možda bilo malo važnije nego sada. Sada je mnogo manje bitna i visina i još mnoge druge stvari, važno je ono što čovek ima u glavi i u srcu, a sve ostalo je totalno nebitno. :)

Pa ne bih bas rekao da sam tako "mali",cim sam punoletan,ali pogledao sam tvoje godine,za ovo ostalo si u pravu,ja sam bio uvek pomalo konzervativan,to se sigurno nece promeniti ni za 20 godina,ali pricaju mi to i drugi,kao menjaces misljenje godinama,ali postoje neke stvari oko kojih je stav isti ceo zivot...

Natrag