Koliko je prijateljica potrebno ženi?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
2
Sve u zivotu treba prihvatati sa dozom rezerve,ne treba od nikoga previse ocekivati kako se ne bi kasnije razocarao.Sve je prolazno pa i prijateljstva imaju svoje faze.Dar od Boga je sresti prave ljude u zivotu.
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
25
Zapravo jednu u sadasnjem trenutku. Hocu da kazem da tamo gde zivim imam jednu osobu kojoj mogu da kazem sve, koja ce da me protrese kad prolupam ili da seta sa mnom satima po Kalemegdanu kada mi voljeni kaze da ima bebu od sest meseci sa devojkom koja moze da mu bude cerka, sa kojom mogu da se smejem do suza i koja ce iskreno da mi kaze ovo ti odlicno stoji a ovo baci odmah-sada, sa kojom delim hranu kod Kineza... razumes? Nikako svakodnevno vidjanje, ni poruke, ni telefoniranje ali... Mico, kako si mi nedostajala ovih dena (nedelja, meseci...) slusaj sada...!!!! znaci samo jednu pravu iako to ne iskljucuje druzenja sa drugima. Pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
28.08.2010
Poruka
24
Postoje poznanice,drugarice ali prijateljice ne postoje.Verujte mi znam zašto to pišem.
 
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.858
Sa muske tacke gledista (tj.moje)mislim da smo svi drustvena bica koja traze kontakt sa drugim osobama radi razmene iskustava i druzenja.Neki to praktikuju vise neki manje pa prema tome to sve zavisi od osobe do osobe. Sta drugo reci druzimo se..
 
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dovoljna je i samo jedna, ako je pravi prijatelj...A drugarica mogu imati i više...
 
Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
131
sto se mene tice-imam puno drugarica,jednu prijateljicu i jos jednu musku prijateljicu....zadovoljna i srecna,jer se pravi prijatelji retko nalaze,a desi se i da pomislimo da smo naisli na pravog prijatelja,kad ono-noz u ledja:(
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poruka
1
Ne mora da znaci da zeni je potrebna samo jedna najbolja drugarica i da ne moze imati vise takvih. Govorim tako jer imam nekoliko njih koje su mi podjednako vazne i podjednako najbolje drugarice sa kojima delim sve. Znam ih dve godine ali opet imam poverenja u njih jer su zasluzile, naravno. U tu listu najboljih drugarica dodala bih drugaricu sa kojom sam bukvalno od rodjenja bliska i koja mi je kao sestra. :)
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
30
Ja mislim da je jedna sasvim dovoljna ako ume da saslusa i ako je slicna meni, u suprotnom necemo biti najbolje prijateljice..Ja imam jednu najbolju ne bih je menjala nizasta na svetu :)
 
Natrag
Top