Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja idem redovno svake subote,to je deo Bozjeg zakona, da jedan deo vremena pripada Njemu i ja mu Ga posvecujem,CELOG tog dana
Skoro nikada... Devojka moja je veliki vernik mislim nije ništa veći vernik od mene ali ide u crkvu, pali sveću i tako to, pa kada me ona natera da odem sa njom.
Inače ne vidim svrhu idenja u crkvu iz jednog jedinog prostog razloga, a to da je BOG svuda oko nas, prema tome meni ne treba neka institucija da mi bude posrednik sa Bogom, i posrednik za uzimanje para, moja vera u kući iz podruma nije ništa manja od vere ispred oltara ili nad ikonom u crkvi.
A kakav je to paradox koji je crkva napravila, setite se samo poglavlja iz Bilbije, kada Isus pravi oproštajnu večeru sa svojim sledbenicima, i kada svi piju vino i krkaju, Isus progovori i kaže da mora da ide i odjednom se ućutaše svi a jedan od sledbenika uhvati Isusa za rukav, povuče ga i pita: Je li vođo, kako da te nađemo kada nam opet budeš bio potreban!?
Znate šta je Isus odgovorio na to? "Podigni kamen i naćićeš me"
E to je taj paradox koji postoji, a većina ga zanemaruje, dakle BOG je svuda oko nas a ne samo u Crkvi kako 89% ljudi na planeti misli.