Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Čitao sam neko istraživanje, i mislim da je to bila studija slikara i vajara. Rečeno je da taban bez čarapa i obuće tačno onoliko koliko vam se proteže ruka od korena šake do pregiba lakta. I ispada da je tačno (barem kod mene ). Fora je što na čovečijem telu postoji pregršt nekih odnosa i proporcije. Ali ovo mi je bilo fascinantno iz prostog razloga što bilo da imaš 2.15 m i da ti se kroji specijalna obuća, ili imaš metar i 2 pogačice u skoku (ja npr) veličina stopala je (uglavnom) jednaka dužini tog dela ruke. Naravno da nisi gejša i namerno sabijala taban (to je kod njih bilo onomad čin lepote, da se ima malo, sićušno stopalo) ili tako nešto slično.
SaviJ srednji prst i dotakni dlan iste šake. Sada izmeri tačku dodira i vrh srednjeg prsta.
Proporcija je 1:1 sa dužinom tvog penisa. 98% tačnosti.
a japanke..papuce..carape..?:blum3:cipele - 44
kaubojke - 45 i 1/3
patike - 45
martinke 44 i 2/3
cijeg to ...tvog ili njegovog..:dntknw:?43 zla .........
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
SaviJ srednji prst i dotakni dlan iste šake. Sada izmeri tačku dodira i vrh srednjeg prsta.
Proporcija je 1:1 sa dužinom tvog penisa. 98% tačnosti.
a japanke..papuce..carape..?:blum3:
najbolje bi bilo da ti meni pokazes..sve te sitne i krupne stvari..da vidim da li je broj pravi..o sitnim stvarima ne razmisljam ...