Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Politicar se sretne sa poznatim kompozitorom i kantautorom i ovaj ga pozove kuci na veceru.
Kada je politicar nakon vecere dosao svojoj kuci, rece zeni:
Zamisli, kako li samo zivi ta objesna aristokracija. Da ti ne pricam da je kompozitorov stan raskosan gotovo kao i nas, ali da ima u WC-u skoljku od suhog zlata, to je upravo nevjerojatna objest.
Ali ne ce biti valda da je skoljka od zlata.
Ma je, je, zeno. Ja srao u nju. Cisto zlato.
Joj muzu, pa to moram vidjeti. Daj se potrudi da te ponovo pozovu na veceru, pa i mene povedi.
Uskoro uslijedi poziv, te se politicar sa suprugom spremi i kada su pozvonili na kompozitorova ulazna vrata, otvori ih sincic od kompozitora i povice uzbudjeno:
Tata, tata, evo opet dosao onaj ciko sto nam se usrao u trubu.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosla majka lijecniku sa sincicem od dvije godine, koji vec sedam dana nema stolicu.
Lijecnik pregleda dijete i rece zabrinutoj majci. Nije to nista strasno. Ja za sada ne bi dijete trovao kojekakvim kemijskim sredstvima i lijekovima, nego vi odite kuci, stavite dijete na lonku i stavite pred njega novine sa slikom nekog lokalnog politicara.
Uvjeren sam da ce za deset minuta biti sve u redu.
Otisla majka kuci, stavila dijete ne lonku, ali u novinama ne nadje sliku lokalnog politicara, no nadje sliku naseg politicara (iz gornjih viceva).
Dijete se prosere u roku od tri minute, ali vise ne prestaje srati te majka nakon tri dana odjuri sa djetetom istom doktoru.
Upita ju doktor: Pa ciju ste sliku djetetu pokazali.
Pa znate, nisam nasla sliku lokalnog, nego onog naseg politicara.
Mislila sam da je to svejedno.
Uhvati se doktor za glavu i rece: Pizdarija, sta cemo sad. Pa kako ste mogli biti tako nepazljivi i djetetu dati dozu za odrasle.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Jesi li cuo da je nas politicar drzao katedru na filozofskom fakultetu ?
Nemoguce, pa on nije profesor.
Je,je, drzao je katedru dok je njegov majstor ukucavao eksere u nju.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosla ciganka na pregled kod doktora, i on joj rece da se svuce iza paravana.
Doktor u medjuvremenu, dok se ona svlacila pregledao drugog pacijenta,zaboravio na nju i nakon jos dva pacijenta sjeti se da je ciganka iza paravana.
Povice: Jesi se skinula ?
Jesam, rece ona, a ti ?

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosla ciganka na pregled, i cim je usla u ordinaciju kod doktora pocela skidati gace.
Ej, rece doktor, pa nisam ti rekao da se skines.
Oh, oprosti gospon doktor, ja sam ti nesto rastresena,pomislila sam da sam kod advokata.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Vrati se žena s liječničkog pregleda gdje su joj rekli da će živjeti još 12 sati,pa kaže mužu da bi voljela da se za posljedni put ljube divlje i strasno čitavu noć,a muž odgovara:
-Lako je tebi pričat',ti se sutra ne dižeš...

Šetaju dva govna ulicom i govori jedan drugome da ide u vojsku. Uto dolazi proljev i pita:
-Stari, jel mogu sa tebom u vojsku?
-Jebiga, rekli su da primaju samo čvrste momke.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
U malom zagorskom mjestu okupe se stanovnici u crkvi na jutarnjoj misi. Najednom u crkvu ravno na
oltar sleti vrag. U crkvi nastaje panika, svi vrište i bježe, a nakon panike u crkvi ostane samo jedan muškarac
koji i dalje obavlja molitvu bez tragova uzbuđenja.

Vrag ga zainteresirano pogleda:

- znaš li ti tko sam ja
- znam
- i nimalo me se ne bojiš
- nimalo
- pa kako to
- več sam 25 godina u braku s tvojom sestrom

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolaze dvojica u restoran u Nemačkoj za vreme Drugog svetskog rata, i pitaju konobara:
• Je l' vi služite Jevreje u ovom restoranu?
• Da - odgovori kelner.
• Dajte nam onda dva reš pečena!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Ulazi svinja na štakama u restoran i pita:
• Ko je naručio svinjske kolenice, mamicu mu?

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sedne na svoje omiljeno mesto. Pređe pogledom kroz ceo restoran i vidi predivnu ženu kako sedi sama za stolom blizu njegovog. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da toj ženi odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina. Muškarac je bio uveren da je, ukoliko ona prihvati njegov poklon, pred njim veoma zanimljivo i uzbudljivo veče. Konobar odnese bocu vina za ženin sto i kaže joj:
• Ovo je poklon od gospodina koji sedi za onim stolom! - i pokaže na njega.
Žena pogleda bocu veoma hladno i odluči da pošalje poruku gospodinu. Pripremi papirić i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu. Na papiriću je pisalo: "Da bih ja prihvatila bocu vina koju ste mi Vi ljubazno ponudili, morate u garaži imati Mercedes, u banci milion dolara i u gaćama 20 centimetara!
Pročitavši poruku, gospodin odluči odgovoriti. Pripremi papirić i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospođici. Na papiriću je pisalo: "Da bih izašao u susret Vašoj ljubaznoj želji, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa čak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili čak pokloniti 19 od 20 miliona dolara, koje držim na računu u banci. Ali ni za šta na svetu, pa čak ni za tako lepu i privlačnu ženu kao što ste Vi, ne bih odsekao 5 centimetara onoga što imam u gaćama! Budite ljubazni i vratite mi moje vino"!

Natrag