Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
* Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
* Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on rešiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
* Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Došao Tarzan na Moravu u Čačak i sprema se da skoči. Kaže mu Čačanin:
Nemoj, Tarzane, ima školjki.
Kaže Tarzan:
Nema veze, u džungli ima mnogo opasnijih stvari.
Uskoči Tarzan, izlazi sav krvav i pita:
Kakve su vam ovo školjke?
Od fiće, audija...

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Ode Ciga kod doktora i ovaj mu kaže:
Cigo, po mojoj proceni, živećeš još sto dana.
A Ciga će:
Od čega, doktore, od čega?!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Idu kauboj, pas i konj nepreglednom pustinjom. Pas se saplete i pade.
- “Uh, kako ovdje zapeh kad nemam od šta…”
A kauboj začuđeno:
- “Svašta, nikad nisam čuo da pas govori.”
Na to će konj:
- “Ni ja.”

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Pricaju dva lika i jedan ce:
-brate zivot mi je kao Vimbldon?
Drugi:
-kako to brate?
A prvi ce:
-samo trava i bele linije brate!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi majka kod sina zemunca i kaze:
Nista ti sine ne ucis,nista ne valjas...
Sin:Valjam kevo,valjam...

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Zeka mrtav pijan upao u reku. Nailaze meda i lija i kazu: "daj bre zeko, izadji, udavices se", a on odgovara: "odjebite vi kopnene zivotinje"

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
dolazi hitler u menzu gde su jeli mali jevreji, i pita ih:
- jel ste voleli vi svoje roditelje?
- jesmo.
- prijatno!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dolazi zena prodavnicu kucnih ljubimaca i odma krece put papagaja. Pita za prvog, onako dosta velik, koliko kosta? Kaze prodavac, ovaj je gospodjo 500 eura! A kako 500? Sto je tako skup? Kaze prodavac: gospodjo on zna sve crnogorske zakone napamet. Zena odusevljena, ide dalje i vidi papagaja duplo manjeg od ovog. Pita koliko ovaj kosta? Aa, kaze gospodjo taj je 1000 eura! Kako toliko, sta on zna? On zna sve zakone svih drzava napamet! Aa zena odusevljena, ide dalje i vidi jednog najmanjeg papagaja u prodavnici. Pita koliko ovaj kosta? Ee gospodjo taj je 5.000 eura! AA sta to on zna molim te kad je tako skup?
Ne znam sto zna, samo znam da ga ova dvojica zovu SHEFE!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Djura je pozvao svoju mamu na ručak. Za vreme ručka majci nije promaklo da je Djurin cimer Pera jako zgodan i mišićav. Ona je već duže sumnjala da su njih dvojica nešto više od cimera, pa je upitala Djuru da li je to istina. Djura je uveravao majku da su oni samo cimeri i ništa više od toga. Nedelju dana kasnije Pera upita Djuru: Da li si video onu lepu kutlaču za supu? Nema je otkad je tvoja mama bila ovde na ručku. Nije je valjda ona uzela?

Djura nije u to ni sumnjao, ali je ipak majci poslao mail:
Draga mama, ne kažem da si ti "uzela" ili da "nisi uzela" kutlacu, ali činjenicno stanje je, da od kad si bila kod nas, nje nema...
Pozdrav, Djura.

Posle par dana Djura dobije majčin odgovor:
Dragi Djuro, ja ne kažem da ti "spavaš" ili da "ne spavaš" s Perom, ali činjenično stanje je: da on spava u svom krevetu već bi odavno pronašao kutlaču...
Pozdrav, mama.

Natrag