Koju ste zadnju igricu presli celu?

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
COD
WOW
WOT
G17+
DSS
SRS
SNS

Na ovom delu foruma se cesto oscam kao da je pisan hijeroglifima.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
...
Pa i jeste, ovo su politicke skracenice, ovo nam sluzi kao maska. Kad procitas recimo CODZO, to znaci Cedi obili dzip opet, a ako u produzetku stoji sifra 40 000, ko kod Warhammer-a, onda stvaras sliku o cemu se radi, o novcu. Salim se ljude mrzi sa pisu celi naziv, mada ima nekih koji prepisu post i puste. Ja sam recimo ovo preso zadnje Dead Island Riptide u stvari preso sam je ranije jedanput, pa sam zaboravio i tek u pola igre ukapiram da sam je obrnuo pre. Pocinjem da zaboravljam stvari, sad recimo bilo koju seriju da pocnem da gledam, tek kod trece epizode shvatim da sam gledo. Mora da pocnem hvatanje zabeleski na papiru, da pravim katalog. Je li, a ti, ne igras nista, ima neka igra, razbijanje kompjutera, skini je, pa je obrni, ako ti je to tesko skini Chessmater 10 000 i za cas ce je zavrsis. Jel si vido jolemisa sta je obrnuo... Domine covece obrnuo, ja sam se samo zgranuo kad vido..
 
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
Razumem upotrebu skracenica, naravno. Prosto ne pripadam ovom delu foruma, zbog godina i sklonosti. Ipak ako se sah racuna onda sam opet u lazi. Kada je izasla windows sedmica i kada sam video njen 3D sah odigrao sam ga vise puta. Svojevremno sam igrao i chessmater i kasparov gambit ali sam ih uvek smatrao "obicnim sahom na racunaru" a ne kompjuterskom igricom.
 
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
U odnosu na Deep Fritz-a, Chessmaster izlazi iz okvira ozbiljnog saha, mada je i to, zbog arsenala smesnih likova koje ima u svom rukavu. Mozes da dodas i custom likove, ja dodao Pavkovica i Lazarevica i neke Nemce, ruinira im rejtin i sad ih kovem preko celog dana. Tu naravno moze da organizujes i turnir, a veliku prednost pruza siroka lepeza pozadinskih slika i Skin-ova. U Grandmaster verziji ima cak 8 Skina, moz da bude i crna, haking sistem ili crvena. Ko sto reko i sah je igra, al da se obrne, to sigurno ne moze, pa da svi na planeti zajedno zaigramo drzeci se za usi. Sto se tice Kasparova ima taj mali program od desetak megabajta, Kasparov Chess, bedan i mali, pretstavlja pravi izazov, mnogo jak, mada neugledan...ah da, te male board igrice su stvarno napredovale, logicke igre su ranije bile stvarno naporne, al uz pojavu firmi Reflexive arcade i Bigfish, nastao je pravi stampedo sitnih igrica, koje su zasenile slavu ovih ozbiljnih, tipa Fallout i td.
 
Natrag
Top