Koju nvigaciju ubaciti na note 3

Učlanjen(a)
12.02.2013
Poruka
3
Zanima me koju navigaciju ubaciti u samsung galaxy note 3 koja radi ispravno posto vidim dosta komentara oko toga, da na ovom telefonu ne rade navigacije bas najbolje ...
ne znam prijatelju gdje si kupio svoj note 3 i koji je tačno model ali ja sam kupio NOTE 3 u tele 2 model SM-N9005 i on u sebi već ima navigaciju i to navigaciju u pravom smislu riječi jer priča na srpskom jeziku(ne engleski niti bilo koji drugi jezik) i ne vidim zašto bi kupovao i bacao pare ako ju već možda imaš...provjeri dobro da ne bacaš pare

Učlanjen(a)
09.02.2010
Poruka
63
i ja imam note 3 pa nisam dobio nijednu mapu osim googl-ovu za koju trebaju podaci biti upaljeni.. a ove ostale ne traze prenos podataka od operatera vec su besplatne.. instalirao sam sygic i deluje mi ok sad za sad jer na iGO je bilo problema nije hteo da mi locira gps bez wirelesa. tako da sad za sad ce biti ona. Kako se tebi zove ta navigacija koju si dobio?

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Поједини оператери убацују навигације у склопу продаје уређаја на уговор.
То што је он купио таблет у tele 2 и у оквиру брендирања добио и навигацију нема везе са питањем са којим је покренута тема.

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
73
Drug i ja imam Samsung Note 3 9005 32 GB zivim u Becu. Imam instaliranu osmand maps imas da skines torent full verziju najprostija najlaksa sve ovo sto su ovi momci naveli sam testirao. Tako da je ovo po meni broj jedan sto se tice svega sta treba jedna navigacija da podrazumeva "za vas koji me razumete na sta mislim''. Istalirao sam mape: Austria,Slovenija,Srbija,Hrvatska,Bih,Madjarska i druge. Ja koristim ovu aplikaciju oko 1 godinu i super je takodje imas i Favorite svako mesto gde posetis ubacis na favorite tipa : Nocni zivot/pa ubacis klubove, Restorani, Kultura ...:);)

Sve sto te interesuje javi mi se na p.m

Natrag