Kojim pismom pišete?

Kojim pismom pišete?

• Latinicom

Votes: 54 43,9%
  • Ћирилицом

Votes: 69 56,1%

• Total voters
    123
Proud to be Serbian
Član
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
4.435
Пишем само латиницом. :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Pišem i ćirilicom i latinicom. Kucam latinicom, ponekad ćirilicom, zavisi i od sajta ali i od sadržaja teksta.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da budem iskrena, za mene je najbolje i da ne pišem, jer moj rukopis niko ne može da pročita...I ja se vrlo često zamislim kada treba da protumačim ono što sam sama napisala, srećom, imam dobro pamćenje, pa se uvek setim šta sam htela da kažem...msm...

Kada pišem, pišem uvek ćirilicom..., ma kako ona izgledala...

Kucam uglavnom latinicom...

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Da budem iskrena, za mene je najbolje i da ne pišem, jer moj rukopis niko ne može da pročita...I ja se vrlo često zamislim kada treba da protumačim ono što sam sama napisala, srećom, imam dobro pamćenje, pa se uvek setim šta sam htela da kažem...msm...

Kada pišem, pišem uvek ćirilicom..., ma kako ona izgledala...

Kucam uglavnom latinicom...
Ja sam, Dum, sve više zabrinut i zamišljen, jer moj odgovor na ovu temu (posle onih krvnih grupa) glasi: pišem ćirilicom kad god mogu. Latinica baš kad je neophodno. Kada pišem štampanim slovima, to niko ne može da pročita. Pisana i bož' pomozi, al' kad se potrudim. Kucam latinicom, jer je mnogo jednostavnije.

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Pishem latinicom....dok sam studirala imala sam neku otkachenu profesorku kod koje smo morali da pishemo cirilicom.....

Natrag