Koji windows je bolji

Član
Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
125
Ovo je ptanje bilo suvišno...
Pitanje je poucno...samo nisam dodao da je minimum za 64 bit sistem 2gb rama,moje licno iskustvo je bar 3gb,a pozeljno je 4.Nisam objasnio.Znaci pitanje glasi: ako je procesor 64 bit i imas ostale uslove,bolji je 64 bitni sistem.Navodim da sam upitanik sebi da odgovor na svoje pitanje,i ujedno zna i zasto.To je pomoc,a ne ispravljanje gresaka i usmeravanje na druge odgovore koji nemaju veze sa temom.Pozzz

Učlanjen(a)
05.09.2012
Poruka
13
ne zelim biti off topic, ali ja jos nisam vidio da si objasnio zasto x64 o_O

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.194
Pitanje je poucno...samo nisam dodao da je minimum za 64 bit sistem 2gb rama,moje licno iskustvo je bar 3gb,a pozeljno je 4.Nisam objasnio.Znaci pitanje glasi: ako je procesor 64 bit i imas ostale uslove,bolji je 64 bitni sistem.Navodim da sam upitanik sebi da odgovor na svoje pitanje,i ujedno zna i zasto.To je pomoc,a ne ispravljanje gresaka i usmeravanje na druge odgovore koji nemaju veze sa temom.Pozzz

Čovjek je napisao o svom procesoru "Intel celeron dual core 2.6 Ghz" a ti njega pitaš jeli procesor 64 bitni. Pa da se imalo razumiješ ne bi ga to ni pitao....I ne vidim šta si nam tu rekao poučno.....halo, pa nije ovo 2002 godina...

Natrag