koji windovs instalirati?

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
151
Trenutno koristim xp 2002 sp3.
Koji od novijih windovsa mogu instalirati a da mi ne zauzima puno resursa pogotovo ram memoriju na kompu pod uslovom da je xp sp3?
imam 1.6 procesor amd sempron 2600+
i 512 rama.
Pri skidanju xp-a videla sam folder cd-key da li se taj pass koristi podizanju sistema za aktivaciju?
Da li mogu instalirati ovaj sa foruma xp 2010 black edition kakav je?
Uf preterah sa pitanjima ali sta cu kad me interesuje i u nedoumici sam! wacko2

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Trenutno koristim xp 2002 sp3.
Koji od novijih windovsa mogu instalirati a da mi ne zauzima puno resursa pogotovo ram memoriju na kompu pod uslovom da je xp sp3?
imam 1.6 procesor amd sempron 2600+
i 512 rama.
Pri skidanju xp-a videla sam folder cd-key da li se taj pass koristi podizanju sistema za aktivaciju?
Da li mogu instalirati ovaj sa foruma xp 2010 black edition kakav je?
Uf preterah sa pitanjima ali sta cu kad me interesuje i u nedoumici sam! wacko2
Veoma los komp ali mozes instalisati sve windowse xp bez problema:moja preporuka ti je ovaj a imas ga na forumu.
Microsoft Windows XP Professional SP3 Corporate
Kod:
 http://serbianforum.org/programi/32714-windows-xp-24.html

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Nemoj te Black Edition sranja dzabe stavljati, nisu se pokazali bas pouzdano u radu, instaliraj XP SP3 Professional 2010 update i zavrsila si s tim.

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
tako je imaf na forumuXP SP 3 koji je 2002 godine i kje vise neego odlica.Pored gega mozes instalirayi i Genuine i on ce ti proci validaciju na sve Microsof sajtove-sem toga redovno ces dobijati update i sve ostalo-ja imam taj XP ali tizbog seriala ne mogu okaciti-potrazi jos negde mora a postoji jos negde ovaj OS kiji ce ti resiti problem,pozz

Natrag