Koji vam je najstrasniji domaci film

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ako gledamo na prostor celokupne bivse Juge, film koji me je jako uplasio kada sam ga gledao (imao sam 6-7 godina, pa je i normalno-sada mi je smesan) jest film "Izbavitelj", hrvatske produkcije.

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Mislim da sam rekao da nema strašnih filmova, ili verovatno da me ne tangiraju sada koliko ranije. "Leptirica" je odličan naš film, ima i priču i zaplet, i montažu(manje-više), ali je možda naš prvi horor film, možda.
Ni prvi put kada sam ga gledao nije mi toliko bio strašan.
Ali mi se dopada što je autentičan i što je ta legenda o Savi Savanoviću kao prvom srpskom vampiru i dalje aktuelna pogotovo u tom kraju odakle i potiče(selo Zarožje, opština Bajina bašta).
Ostali su smešni-više nego strašni.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Izgleda da vi, mlađa generacija , niste gledali film " Leptirica " ! Pogledajte ga prvo, pa ćete se uvjeriti da je ex-yuga itekako imala dobrih filmova u žanru hohora.

gledao ... i u pravu si ... jezzzzzza ....

Ovaj je smesan:

Kod:
http://serbianforum.org/domaci-filmovi/5658-sejtanov-ratnik-2006-a.html

nije smesan nego je nikakav ... kako su majstorski uspeli da pokare sjajan pocetak ... to je za plakanje ...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Meni je Davitelj protiv davitelja...nema neku strasnu radnju ali Tasko Nacic mi je i sad horor samo kad pomislim na njega...:???:
A Leptirica mi nije strasna uopste...:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Imamo nekoliko dosta neprijatnih filmova ali pravih horora veoma malo. Za mene je najstrašniji TT Sindrom a ovi ostali nazovi horori nisu mi baš strašni mada ima interesantnih - recimo Izbavitelj ili Leptirica. Usput, urađen je nešto kao rimejk filma Izbavitelj zove se Infekcija i ima dva dela . Verovatno ima na ovom forumu.

Natrag