Koji je vaš posao iz snova?

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Posao iz snova

Radite neki posao godinama. Niste baš zadovoljni, ali što ćete, nema bolji. Pa ipak uspijete i nađete drugi posao. Nije ni taj nešto, ali je bolja plaća, bliži ste kući, zgodnije su muškarci ili žene u uredu, ....

Možda uopće ne radite. Dobili ste otkaz, pa ste na burzi.
Možda još niste radili i tek tražite posao.
Možda posao ni ne tražite, ne stignete jer vam dan prođe u "višenju" na SF i žicanju para od staraca.

Sve su ovo realne mogućnosti.
Ali negdje u glavi se krije želja, vaš najdraži posao na svijetu. Sve bi dali kada bi taj posao mogli raditi.

Koji je vaš posao iz snova?

Član
Učlanjen(a)
12.12.2010
Poruka
124
Volela bih da imam svoju štampariju... :dance2:

:thinking:

Ali, pošto se to neće desiti, :cry: onda bih volela da radim u nekoj...

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Када сам био мали хтио сам бити пилот,па полицајац,па....сада би волио само неки посао са
нормалним радним временом(не треба ништа више)

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Moj posao iz snova je da radim kao majstor sanitarnih veština u nekoj giga-mega-gama korporaciji, po 8 sati dnevno, ono, klasika ...
Ta giga-mega-gama korporacija recimo, daje neku "mršavu" platu (s' kojom možeš da živiš ljucki mesec dana) svojim zapošljenima redovno. Kada se navrši radni dan, lepo odložim svoje sanitarne nunčoke i katane u ćošence predviđeno za to, potom obrnem ključ i onda izađem ispred ulaznih veeeelikih vrata same giga-mega-gama korporacije i kažem: FREE! :D

A zašto? Pa, zato što se ljudi koji obavljaju takve poslove, ama niti jednog jedinog trenutka ne sekiraju oko nečega što jesu-nisu završili za danas na poslu, pa ih to muči do sutra ili još gore, over-time. E, svakoga dana bih bez problema mogao da se bacam na svoj hobi u kući i da me boli uvo hoću li zaraditi nešto dodatno te uspeti da preživim još jedan dan u buldožer demokratiji ili ne... I tako... Ima još mnogo zašto i zato takav neki posao nižeg ranga... da, da..

Nekada sam se ložio na kosmos i na astronautske rabote. To me je sada prošlo, jer, načuo sam dosta priča o reptilijancima turistima i da vole da prekoračuju brzine po kosmičkom autoputu, pa zato. :)

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Volio bi više od svega kada bi mogao raditi na dizajniranju, postavljanju i uređivanju vrtova.

images
images
images
images

picture267jj9.jpg

VODENI%202.JPG

197627963e51c56ac5bde1.jpg

46811337845b3057dafbar0.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
U današnje vreme, svaki posao je posao iz snova. Šta god nagazio biću i više nego srećan.

Član
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poruka
206
Moj posao iz snova je da radim kao majstor sanitarnih veština u nekoj giga-mega-gama korporaciji, po 8 sati dnevno, ono, klasika ...
Ta giga-mega-gama korporacija recimo, daje neku "mršavu" platu (s' kojom možeš da živiš ljucki mesec dana) svojim zapošljenima redovno. Kada se navrši radni dan, lepo odložim svoje sanitarne nunčoke i katane u ćošence predviđeno za to, potom obrnem ključ i onda izađem ispred ulaznih veeeelikih vrata same giga-mega-gama korporacije i kažem: FREE! :D

A zašto? Pa, zato što se ljudi koji obavljaju takve poslove, ama niti jednog jedinog trenutka ne sekiraju oko nečega što jesu-nisu završili za danas na poslu, pa ih to muči do sutra ili još gore, over-time. E, svakoga dana bih bez problema mogao da se bacam na svoj hobi u kući i da me boli uvo hoću li zaraditi nešto dodatno te uspeti da preživim još jedan dan u buldožer demokratiji ili ne... I tako... Ima još mnogo zašto i zato takav neki posao nižeg ranga... da, da..

Nekada sam se ložio na kosmos i na astronautske rabote. To me je sada prošlo, jer, načuo sam dosta priča o reptilijancima turistima i da vole da prekoračuju brzine po kosmičkom autoputu, pa zato. :)

E zato bih voleo da radim u EDB, i to da se pentram po banderama (monter). Iako ima fakultet, 'bes posao kad si isciman 24h dnevno, kad te cimaju telefonom kad se kome cefne jer je svima hitno da se nesto zavrsi, a plata daleeeeko od one adekvatne za toliko cimanje i nerviranje, i takav posao te jos i kosta (moras da bude obucen, nalickan...).
Ovako, firma ti kupi pantalone, jaknu, cipele, alat, vozilo...
I jos radis posao koji neizrecivo raduje ljude - znate kad oluja pokida zice, pa im to popravite, ljudi puni srece, i odmah zaborave da su vas proklinjali celu noc.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Već radim posao iz snova, ali pod lošim uslovima. Drugi , neostvareni san je da budem pisac. To jako,jako želim, više od svega.

Natrag