Koji je vaš porok?

Koji je vaš porok?

• Total voters
    65
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Cigarete (puno), alkohol (vikend), kocka (s'vremena na vreme)... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vrlo retko idem u kladionicu a i kad odem ne ulažen neke pare tako da...nemam poroka :D

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
što reče Duško Radović:

"Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije.
Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola.
Nesreća je veći porok."

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Cigarete.
U "Avataru" Grejs izlazi iz kapsule i prvo pitanje koje postavlja je:"Sta nije u redu sa ovom slikom".U sledecoj sceni joj dodaju cigaretu.Ona je pozitivac sa cigaretom sto je retko vidljivo.
Grozno se osecam kad u filmovima jedino negativci puse,sto stavlja znak ekvivalenta medju nijma i nama koji smo pozitivni likovi sa ponekom manom.
Ziveli mi!
Zaista mislim da je duvan zlo,ali............

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Neko pije, neko puši, kocka se, daje ogromne pare za cipele i tašne - ja kupujem knjige i novine! To mi je porok!

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
684
neko pije od tugu, neko od sreću, neko od rados' a ja od sabajle....

Poslednja izmena:
que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
Mogu slobodno reći Alkohol... evo i zašto:

Ja u principu retko kada odem u kladionicu, tj odem na rulet (jednom u mesec dana izgubim 100-500 dinara)... pušim jednu kutiju "na dan ipo"...

Kada pijem, obično sedim za ruletom (izgubim preko 5000 dinara) ili poker stolom i popusim za sat vremena celu kutiju :roll:

Ali kad volim da pijem jbm ti sve... ništa slađe od piva koje gasiš rubinštajnom wacko2:D:???::dance2:
neko pije od tugu, neko od sreću, neko od rados' a ja od sabajle....
:rofl: :rofl: :haha:

od navedenog ništa, ali zato slatkiši :( najsrećnija bih bila kad ne bi moralo ništa da se jede osim slatkiša :dirol:
i sigurno mnogi drugi poroci kojih nisam ni svesna :D

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Najozbiljniji mi je cigarete,a tu je i internet,umem ponekad i da se napijem ko letva,ali to je 2-3 puta godisnje...

Natrag