Koji je najbolji program za ciscenje sistema

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
Koristim CCleaner i malo poznat JetClean 1.5.0, no jako sam zadovoljan sa njim, pa probaj ako ti odgovara!

pozz!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
CCleaner,aima i Advanced SystemCare 7,ali ja ga jos ispitujem,imama yek nekoliko meseci.Zasad i on zavrsava posao

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
175
CCleaner, Track Eraser Pro (cisti otpatke u skrivenom temp direktorijumu win-a koje ccleaner ne moze) TuneUp utilities, O & O defrag za defragmentaciju hdd-a ( pod uslovom da nije ssd)

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
185
Moje misljenje je da 90% tih programa rade svoj poso , ali najvece ubrzanje sam osjetio nakon koristenja AVG TuneUP, CCleaner ocisti smece ali u radu sistema se bas mnogo i ne osjeti poboljsanje . Probajte AVG TuneUP nisam korsitio novije verzije samo starije , sto se tice novijih verzija ne znam kako rade . A sto se tice Advanced SystemCare 7 davno sma ga imao pa cu probati ovu novu verziju ko zeli da skine full neka mi se obrati.

Član
Učlanjen(a)
27.01.2011
Poruka
151
Koristim Ccleaner za ciscenje za prosecnog korisnika je sasvim dovoljan!
Koristila sam pre i registry mehanik ali sam prestala!
Za uklanjanje programa uglavnom revo uninstaler free verziju mada i on moze da se
koristi za ciscenje sistema ali nije preporucljivo zna po nekad da zezne stvar pogotovo kad
je iskljucen windovs defender nemam pojma zbog cega!
Za defregmentaciju harda ultimate defrag zavrsava mi posao a ima i dosta opcija za napredne korisnike!
Za ciscenje i defrgmentaciju registry baze koristim auslogics registry optimizer kao i njihov program za optimizaciju interneta
auslogics internet optimizer!
Advance sistem care pro verzija isto zavrsava posao to sam koristila pre ali sam prestala!

Toliko od mene!

:mig:

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Moje misljenje je da 90% tih programa rade svoj poso , ali najvece ubrzanje sam osjetio nakon koristenja AVG TuneUP, CCleaner ocisti smece ali u radu sistema se bas mnogo i ne osjeti poboljsanje . Probajte AVG TuneUP nisam korsitio novije verzije samo starije , sto se tice novijih verzija ne znam kako rade . A sto se tice Advanced SystemCare 7 davno sma ga imao pa cu probati ovu novu verziju ko zeli da skine full neka mi se obrati.
Tuneup2014 je odlican, cak i bolji od prethodne dve verzije. Dosta brze radi, i ako se pravilno koriste opcije moze da odrzava komp da bude skoro kao u stanju posle instalacije, inace vecina ovih progrma radi ok, ccleaner je odlican za opcije koje pruza, dodao bih i revo uninstaler za instalaciju i brisanje programa.

Natrag