Koji dan je najbolji za seks?

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
I posle dvadeset godina isprobavanja i utvrđivanja, suprug i ja nikako da se odlučimo... Taman rešimo subota ujutru, onda se desi sreda po podne ili... I, eto dvadeset godina mi svakodnevno tražimo odgovor na pitanje...

ps do pre pet godina bili smo sigurni da je najbolje doba dana jutro sad posle nekih po podneva više ni u to nismo sigurni...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Najbolji dan za seks je onaj kada se probudis ujutru do bola napaljen i tu odmah do`vatis partnera-ku na jedan brzokres . :D

Ponoviti postupak u toku podneva a kasno predvece se vec laganije moze posvetiti sa punom paznjom prcozguznom uzitku .:yea:

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
275
Ako pocnes da razmisljas o tome nista od dobrog sexa. Nije vazno ni koje je doba dana ili noci a kamo li koji je dan, vazno je da si sa pravom osobom i da postoji obostrana zelja i dobra volja.
Nikako mi nije jasno sto ljudi od sexa pokusavaju da naprave nauku? :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ako pocnes da razmisljas o tome nista od dobrog sexa. Nije vazno ni koje je doba dana ili noci a kamo li koji je dan, vazno je da si sa pravom osobom i da postoji obostrana zelja i dobra volja.
Nikako mi nije jasno sto ljudi od sexa pokusavaju da naprave nauku? :)
Verovatno jer je od nauke vrlo tesko napraviti dobar sex..:)
Opusti se i uzivaj..uvek je dobro pravilo..:)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Kakva glupa pravila: Ni dan, si sat, ni mesto-kad je sex u pitanju.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
33
Najbolji dan za sex je kad ona odluči da mi da,tj.
kada se ona tera a ja uspaljen.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Svaki dan,samo se mnozite ali pamet u glavu i dupe uza zid.Dizite natalitet ili inace ima da stanemo pod jednu sljivu svi koliko nas ima.

Natrag