Koji Browser koristite?

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
336
Za zaštitu od gamadi - AV i FW (ja, iz nekog razloga, preferiram antivirus jednog 'proizvođača', a firewall od drugog, nikada suite), veruj mi na reč, kod skidanja i kasnijeg pokretanja 'rizičnih' programa ti browser ništa ne može pomoći.

Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Evo sta pise

Comodo IceDragon je prema navodima autora brža, puno sigurnija varijanta Mozilla Firefox-a. Naši testovi pokazuju da je navedena činjenica točna, budući da program koristi isti engine kao i Mozilla Firefox, sa nekim razradama ka poboljšanju sigurnosti korisnika na sve nesigurnijem Internet prostranstvu. Svi dodaci koji rade na Mozilla Firefox-u radit će i na Comodo IceDragon-u, a ono po čemu je ovaj alat specifičan je kao što smo spomenuli na početku članka sigurnost, pa tako program skenira web stranice protiv malware gamadi već kod samog učitavanja, tu je integrirani DNS servis, i napredna zaštita Vaše privatnosti.

Član
Učlanjen(a)
26.10.2009
Poruka
62
Ja sam ranije koristio Chrome i Operu, ali poslednjih meseci sam se vratio Firefox-u, a testiracu i ovaj Comodo IceDragon.

Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
114
Ja sam do sad koristio Chrome, ali i posledno vreme pocelo je nesto da me zajebava...kad gledam neki klip na youtube slika koci nekoliko (6 sec) i onda radi ok, pa opet zakoci 6 sec...pa zato sam poceo da radim na Mozilla Firefox i mislim da je ok.

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
I ja sam koristio Chrome, ali opet sam se vratio Mozzili, a youtube gledam na Operi. Mislim da treba brz procesor, dobra graficka i sl. da nema problema na browserima...

Natrag