Koji Browser koristite?

Član
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poruka
205
Firefox, Chrome, Opera (12.16 za neke stvari, a najnoviju Operu koristim opet za neke druge specifične stvari, mada sve ređe).
Svaki browser ima neke prednosti i neke mane.

Npr. evo u FF mi online filmovi uživo ovde 10-ak dana radili normalno, da bi onda poneki odbijao (kao traži da se instalira Java, iako je zadnja verzija instalirana) da bi na kraju sa svakim imao problem. Probam Chrome, sve radi normalno!
I tako, FF koristim za sve ostalo na ovom forumu, a Chrome za online filmove.

Na sličan način i sa starom i novom Operom, staru koristim za jednu stvar (za određene blogove i forume, naročito pošto imam brdo bookmark-a tamo i nemam vremena da ih očistim i ostavim one najvažnije niti bih da ih ubacujem u FF, proveru kompatibilnosti nekih sajtova i sl.) a novu za neke druge stvari (mada sve ređe, prešao sam u potpunosti na FF i Chrome).

Takođe, jedno vreme koristio i Safari jer je jedini imao (i mislim da je još uvek tako) 'Activity window' koji prikazuje linkove svih fajlova koje browser vuče sa sajta.

IE sam koristio dok je moralo za sajt banke Intesa, koliko znam više ne mora (mada su sa sigurnošću vezanom za Javu napravili džumbus, jedva sam sve podesio da mi radi kako treba - u Javi urađena aplikacija za CD sertifikat koji se koristi za online plaćanja).
 
Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Google Chrome i Opera (Jer svaki ima nesto specijalno i jedinstveno. Chrome je standardan i ima dosta svojih plugina i dodataka koji mi pomazu svakodnevn, dok Opera ima neku svoju osobinu da jede puno resursa. Ta dva browsera koristim stalno, dok od ostalih ponekad koristim Firefox Aurora ili Nightly.)
 
Član
Učlanjen(a)
11.12.2011
Poruka
213
Instalirao sam operu i ona bukvalno letiiii!!
Prezadovoljan sam i svaka preporuka, prije nje sam koristio chrome ali opera mi je brza mnogoo!!!!
 
Natrag
Top