Razliciti motivi naveli su svakog od nas da postanemo clanovi ovog foruma. Mislim da necu pogresiti ako kazem da je ljubav prema Srbiji onaj element koji predstavlja zajednicku crtu svih nas. Medjutim, da li ste ikada sebi postavili pitanje sta u stvari znaci ta "moja ljubav prema Srbiji"? Ili: da li Srbija mene voli isto toliko i na isti nacin - iskreno, bezuslovno, cisto...?
:?:
Stara je istina da je covek najiskreniji kada ostane sam sa sobom u svojim mislima. Ako vam se to desilo, onda znam da su neki od odgovora na prethodna pitanja bili prilicno zastrasujuci.
Zelim da kroz ovu temu malo popricamo o tome.
:arrow: Da li je Srbija koju volim realna cinjenica ili zivi samo u mojoj glavi i knjigama?
:arrow: Da li mi je Srbja pruzila ono sto zasluzujem i ono sto ocekujem od nje?
:arrow: Da li u srbiji ima buducnosti i vidim li sebe sutra u njoj?
:arrow: Do kada ce pojedinci kojih je sve vise ziveti na grbaci nas obicnih smrtnika?
:arrow: Mogu li ja nesto da uradim da nam svima bude bolje?
:arrow: Da li ste nekada pogledali, ali stvarno pogledali, svoje roditelje?
:arrow: Da li vam oni izgledaju srecno (ne mislim na obostranu ljubav i postovanje)?
:arrow: Da li ste obratili paznju na lica obicnih ljudi koja svakodnevno srecete? Ne cini li vam se da nisu srecna? Pogledajte im oci - nema sjaja!
:arrow: Da li sam ja (vi) kriv(i) sto je to tako?
Mnogo je ovakvih pitanja, pa dajte da pokusamo bar na neka da odgovorimo kada nece oni kojima je to posao.
Verujem da se mnogi od vas ne bave ovim pitanjima, uglavnom zbog godina. Ali, verujte mi, vreme od danasnjeg dana do dana kada ce imati svoju porodicu veoma brzo ce proci. Tada ce se ova pitanja neminovno naci na dnevnom redu. Zato pocnite na vreme sa pripremama!
Stara je istina da je covek najiskreniji kada ostane sam sa sobom u svojim mislima. Ako vam se to desilo, onda znam da su neki od odgovora na prethodna pitanja bili prilicno zastrasujuci.
Zelim da kroz ovu temu malo popricamo o tome.
:arrow: Da li je Srbija koju volim realna cinjenica ili zivi samo u mojoj glavi i knjigama?
:arrow: Da li mi je Srbja pruzila ono sto zasluzujem i ono sto ocekujem od nje?
:arrow: Da li u srbiji ima buducnosti i vidim li sebe sutra u njoj?
:arrow: Do kada ce pojedinci kojih je sve vise ziveti na grbaci nas obicnih smrtnika?
:arrow: Mogu li ja nesto da uradim da nam svima bude bolje?
:arrow: Da li ste nekada pogledali, ali stvarno pogledali, svoje roditelje?
:arrow: Da li vam oni izgledaju srecno (ne mislim na obostranu ljubav i postovanje)?
:arrow: Da li ste obratili paznju na lica obicnih ljudi koja svakodnevno srecete? Ne cini li vam se da nisu srecna? Pogledajte im oci - nema sjaja!
:arrow: Da li sam ja (vi) kriv(i) sto je to tako?
Mnogo je ovakvih pitanja, pa dajte da pokusamo bar na neka da odgovorimo kada nece oni kojima je to posao.
Verujem da se mnogi od vas ne bave ovim pitanjima, uglavnom zbog godina. Ali, verujte mi, vreme od danasnjeg dana do dana kada ce imati svoju porodicu veoma brzo ce proci. Tada ce se ova pitanja neminovno naci na dnevnom redu. Zato pocnite na vreme sa pripremama!