Koja wifi antena, ruter, i sve ostalo...?, Kratko i jasno da kradem net :D

Član
Učlanjen(a)
16.12.2010
Poruka
147
Sam naslov sve govori, pa hocu da cujem iskustva?
rolleyes.gif

Kad vec jednom kupujem, hocu da kupim nesta kvalitetno (naravno da cu i vise platiti, to se podrazumeva) ali barem da znam, da cu sigurno bez problema hvatati internet i uzivati.
smiley.gif

Sta mi je sve potrebno, koje je najkvalitetnije, slobodno ostavite linkove, **********OVDE NIJE DOZVOLJENO REKLAMIRANJE DRUGIH SAJTOVA BEZ ODOBRENJA ADMINISTRATORA***************... smile.gif Mogu i polovno nesta uzeti ako je zaista dobro.
smiley.gif

Ujedno sam planirao da uzimam ruter koji ce uzimati/krasti internet preko antene, a posle po celom stanu deliti taj internet preko wifi antene (da ceo stan ima wifi).
smiley.gif

Nisam bas upucen, prvi put ovo radim, pa vas slusam, iskustva... ?
smiley.gif

P.S. ko planira da ostavlja teoretske odgovore, bolje neka zaobidje temu, trebaju mi samo odgovori iz iskustva, teorija i praksa su dva razlicita sveta.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
145
Ja sam koristio kablovski net , inace odlican , ali su u poslednje vreme poceli zesce da zezaju i non stop se vade na pricu kako rade ovo rade ono i stalno sam gubio net sto me zesce nerviralo i raskinuo sam ugovor , e onda sam kupio Alfa Awus 036nh adapter i sada hvatam 3 mreze koje su otkljucane i imaju odlican signal nekoliko mreza zakljucane wep zastitom koje sam otkljucao i brdo wpa2 mreza sa kojima nisam gubio vreme. Tako da ti je moj predlog ako zivis u zgradi ili tako nekom gusto naseljenom mestu Alfa ili WifiSky i tako ti adapteri , pogledaj na kupujem prodajem ima nekoliko....

Natrag