koja vas pomisao čini tužnim ?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Zamisli Cecilija ni meni se nije javio...zeni svojoj...sorry
I mene pomisao na Zonkija rastuzuje:cray:

Blekice ne brini ,posto sam ja forumski trtemrteblabla angel ,Zvonko se javio pre nego sto ce krenuti da mu dam blagoslov za pred put na DivcAbare .Otisao je da izigrava survivora tamo ,spomenuo je da ce biti bez vode ,bez struje ,bez zene(znaci nema sta da se brines ,nema sa kime da te vara ,tamo gde je on otiso ne zalaze ni komarci ) ...kad se vrati moraces da ga bacis na ozivljavanje njegovog namucenog telesa , kako bi ga vrnula u zivot .yes3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Blekice ne brini ,posto sam ja forumski trtemrteblabla angel ,Zvonko se javio pre nego sto ce krenuti da mu dam blagoslov za pred put na DivcAbare .Otisao je da izigrava survivora tamo ,spomenuo je da ce biti bez vode ,bez struje ,bez zene(znaci nema sta da se brines ,nema sa kime da te vara ,tamo gde je on otiso ne zalaze ni komarci ) ...kad se vrati moraces da ga bacis na ozivljavanje njegovog namucenog telesa , kako bi ga vrnula u zivot .yes3

Malo mi je laknulo ali samo malkice...vidis tebi se javio meni nista...:beee:nismo bas bliski ni bili u zadnje vrijeme:vorred:
A vraticu ga ja u zivot ali x2yes3

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Malo mi je laknulo ali samo malkice...vidis tebi se javio meni nista...:beee:nismo bas bliski ni bili u zadnje vrijeme:vorred:
A vraticu ga ja u zivot ali x2yes3

Ma Blekice ,ja ti dodjem kao ispovedaonica ,on je ustvari meni poverio koliko ces mu ti nedostajati i bio je jako tuzan kad je krenuo jer nije znao kako to da ti saopsti .Ja mu rekla da ne brine ,da ces ga cekati kao verna Penelopa svoga Odiseja , sa setom u ocima .Ljubav izmedju vas dvoje je odmah bila ocigledna i procvetala je kao Cecilijin cvet u svitanje zore nakvasen rosom .:girl_in_love::girl_in_love:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
A ludi ste mi svi...koliko ja imam prijatelja koji me tjese...nisam ni znala...jeeeeeeee....

Natrag