Koja joj je omiljena boja? E, pa to mnogo govori o tome kakva je u seksu!

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Vidi muskarac ne moze da odglumi orgazam zato sto se to vidi :D a moja omiljena boja je plava ali sa nijansama ka svetlijem tonu tako da ovde mene nema :D

PLAVA sa nijansama ka svetlijem tonu
Za ljubitelje plave sa nijansama ka svetlijem tonu, seks je živa muka. Njihov pristup predigri je blokiran, a za glavnu akciju uvek će birati jelo. Muškarac se ponaša kao žena – sklon je da prstima pažljivo istražuje nos i uši i sluša njeno kukanje, dok žene uživaju same više negu u samom činu seksa sa ovim muškarcem.

:D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Naravno da sve dolazi iz glave, naročito što se vašeg "prijatelja" tiče. ;)
Nije mi se nikada desilo (ne mislim da sam ja neka ekstra riba i da je to sa mnom nemoguće, jednostavno, uvek sam videla dokaz), ali eto, kažu da je moguće. Možda i jeste.

Al se izvlači da nije ekstra, nema ti pomoći sad svi misle da jesi. :D

Kod mene jednom nije bilo "dokaza" al ne ponovilo se više, bio mlad mislio može se 20 puta. :D

MODERATOR
Učlanjen(a)
14.11.2009
Poruka
17.760
PLAVA sa nijansama ka svetlijem tonu
Za ljubitelje plave sa nijansama ka svetlijem tonu, seks je živa muka. Njihov pristup predigri je blokiran, a za glavnu akciju uvek će birati jelo. Muškarac se ponaša kao žena – sklon je da prstima pažljivo istražuje nos i uši i sluša njeno kukanje, dok žene uživaju same više negu u samom činu seksa sa ovim muškarcem.

:D
:smisi::smisi::smisi::smisi::beee::beee::beee:

Natrag