Koja je najbolja graficka kartica za foxconn motherboard n15235 45gm?

Učlanjen(a)
11.06.2011
Poruka
45
Imam plocu foxconn motherboard n15235 45gm i procesor x6800 4gb ram memorije i trenutno imam graficku 7300GT koja je u tom sistemu najlosija, preporuka koja graficka kartica bi bila dobra za ovu konfiguraciju koja doduse jeste starija ali sta da se radi takve su sada mogucnosti?

da li moze i da li je dobro resenje:
GeFORCE GT610 2GB DDR3

Član
Učlanjen(a)
22.09.2012
Poruka
174
Imam plocu foxconn motherboard n15235 45gm i procesor x6800 4gb ram memorije i trenutno imam graficku 7300GT koja je u tom sistemu najlosija, preporuka koja graficka kartica bi bila dobra za ovu konfiguraciju koja doduse jeste starija ali sta da se radi takve su sada mogucnosti?

GeFORCE GT610 2GB DDR3
Ta ploca ima PCI-Exspres slot tako da mozes bilo koju karticu novijih generacija,tacnije da nije agp...inace 7300Gt nije najlosija u sistemu,samo su je malo stisle godine :)...tebi je tu bitnije napajanje koje imas u racunaru i da li ce napajanje zadovoljiti GPU koju planiras staviti unutra...pri kupovini vodi se one stare "Koliko para, toliko muzike" i neces pogresiti :tease:

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156

GeFORCE GT610 2GB DDR3
U pravu je weedsmoker1.Mozes bilo koju jer tvoja maticna ima PCI Express slot.

Učlanjen(a)
11.06.2011
Poruka
45
Znam to za slot i to je oky, imam napajanje 500w doduse nije neko markirano :/
Nego neznam jednu drugu stvar, da li svaka graficka moze da da svoj da kazemo maksimum performansi uz ostale komponente?
nesto sto bih ja sebi uspeo da priustim jeste GDDR5 1GB 128bit, imam od drugara polovnu da uzmem on rasprodaje komp. pa me zanima samo jel bi to moglo da radi bez nekih poteskoca. mislim da za nju nije potrebno dodatno napajanje a videcu sutra.

Natrag