Član
- Učlanjen(a)
- 15.07.2010
- Poruka
- 1.146
ovaj parfem sam dobila danas. odlican je.....armani je kvalitet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bravo! Ovaj moram da posedujem podhitno, mada mi se svideo onaj u svetlijoj varijanti, ali rekla bih da su svi predivni.
Interesuje me koliko se dugo zadržava? Jel postojan? Da li je recimo, postojaniji od Avonovih parfema? Uporedi mi sa nečim pliz.
A onaj svetliji (ista bočica) mi se toliko dopao, kao da su spakovali ženstvenost u bočicu! I baš je za devojke/žene od 20-30 godina ... Prelep.
(Inače koristim sve i svašta u zavisnosti od god. doba.. od posion hypnotic do gucci rush... volim i Ninnu Ricci, i Dune...)... Ne mogu na jednom parfemu da se zadržim. I duže vreme tražim Kashmir ali nema ga...
Avonove nisam koristila, oriflame jesam i imala sam sjajne primerke, ako ću recimo porediti sa njima ima bolju postojanost.
Još je jedna zanimljiva stvar da isti parfem ne miriši baš isto na svakome, na primer kupim sebi i super mi se sviđa kada ga upotrebim ne odgovara mi bude mi muka od njega. Poklonim ga nekome i posle ga pitam koji ti je taj parfem, kaže pa taj koji si mi ti poklonila.
Inače sam po tom pitanju jako izbirljiva i retko koji mi odgovara-svaki peti koji kupim. Ovaj mi savršeno odgovara i koristim ga već duže vreme.